Onnea ovat uudet lenkkarit

Shoppailuholistin ”harmiksi” kävipä niinkin huono tuuri menneellä viikolla että kahdet ulkoilukenkäni hajosivat peräkkäisinä päivinä. Molemmilla kerroilla rikkoutunut kenkä hiersi oikeaan kantapäähäni kivuliaan rakon ja kengät saivat surutta lähtöpassin roskalavalle. Kenkähyllyyn jäivät enää yhdet valkoiset lenkkarit, joita en kyllä viitsi näillä keleillä pistää jalkaani, koska valkoisesta väristä ei sen jälkeen ole enää kuin muisto vain jäljellä. Joten kenkäostoksillehan se oli suunnattava ja löysinkin suhteellisen nopeasti ja helposti uudet ihanat lenkkarit, joilla kelpaa taas tepastella ristiin rastiin. Uudet lenkkarit oli vielä edullisetkin mikä on kyllä harvinaista, koska olen tunnettu siitä, että hintalappuja vertailematta onnistun aina valikoimaan sen kaikista vaihtoehdoista kalleimman tuotteen. Minkäs sitä itselleen voi, kun on kallis maku!

WP_20150321_001

No mutta mikä tärkeintä, uudet kengät siis löytyivät ja samantien piti päästä testaamaan uusia ihania kenkiäni. Oli huono idea vetäistä saman tien pitkä lenkki uusilla kengillä, kun on jo valmiiksi kaksi rakkoa kantapäässä! Olemassa olleet rakot ärtyivät todella kivuliaiksi ja kaupan päälle sain vielä kolmannen rakon vasempaankin kantapäähän. Ihan ilmaisena vinkkinä voin siis kertoa, että uusiin kenkiin kannattaa totutella maltillisesti, jotta kengät kerkeää mukautua omiin jalkoihin sopiviksi. No nyt olen kuitenkin onnellinen uusien lenkkareiden omistaja ja kengät sekä näyttävät että tuntuvat hyvältä kunhan nyt ensin parantelen jalkani jälleen kävelykuntoon 😀

One Reply to “Onnea ovat uudet lenkkarit”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: