Piristystä työviikkoon elokuvista

Työviikkoa ja arkea voi ja kannattaa piristää monin eri tavoin ja monesti se onnistuu aivan ilmaiseksikin. Mielestäni pienet spesiaalit jutut auttavat jaksamaan ja piristävät mieltä. Hyvinvointi lähtee korvien välistä!

Nimetön 1

Tänään päätimme tuoda tähän viikkoon piristystä leffan merkeissä. Kävimme siis hakemassa sokeriöverit leffateatterissa, kun ehkä pikkuisen lähti käsistä leffaherkkujen ostelu 😀 Käymme aika harvoin elokuvissa, vain muutaman kerran vuodessa. Kävisimme varmasti useamminkin jos leffaliput olisivat hiukan järkevämmän hintaiset. Tänään kuitenkin päätimme käydä katsomassa Luokkakokouksen, koska se jos mikä sopii erittäin hyvin aivottomaksi viihteeksi työviikon keskelle ja tuo hyvää mieltä kyllä kaikille huumorin ystäville. Ja tottakai jos kerran harvoin käydään elokuvissa niin silloin sitten myös mässäillään ja hemmotellaan itseä karkein ja popcornein!  WP_20150324_001

One Reply to “Piristystä työviikkoon elokuvista”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: