Terveellinen ruokavinkki kiireiseen arkeen

Myös kiireisen arjen keskellä on hyvä huolehtia siitä, että syö terveellisesti ja monipuolisesti, jotta jaksaa. Nopeat ruokavinkit voivat olla kiireisen päivän pelastus, kun ei ole aikaa valmistaa mitään pitkätöistä tai aikaa vievää ateriaa. Tässäpä yksi vinkki, joka on nopea ja helppo valmistaa, mutta täyttää vatsan ja maistuu tietysti hyvälle. Pahaa ruokaa kun ei millään viitsisi valmistaa 😀

Uunibroileria ja salaattia

Ainekset:

  • Broilerin ohutleikkeitä (2-3 per syöjä)
  • suolaa
  • pippuria
  • pestoa
  • haluamiasi salaattiaineksia
  • tuoretta leipää

Laita ohutleikkeet vuokaan, mausta molemmin puolin suolalla, pippurilla ja runsaalla pestolla. Hiero mausteet tasaisesti leikkeiden pintaan. Paista ohutleikkeitä uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Nimetön1

Paistumisen aikana valmista salaatti haluamistasi aineksista. Itse pilkoin salaattiin tällä kertaa salaatinlehtiä, tomaattia, porkkanaa, kurkkua, oliiveja sekä mozzarellaa ja maustoin salaattia hiukan kuivatulla oreganolla. Salaatista täyttävämmän ja ruokaisamman saisi lisäämällä vaikkapa täysjyväpastaa, couscousia, kikherneitä tai papuja. Salaatinkastikkeeksi käy esimerkiksi vinegretti, kaupan salaatinkastike tai kuten meillä tällä kertaa oli itsetehty sitruksinen salaatinkastike valmiina jääkaapissa. Broilerin ja salaatin kylkeen suosittelen vielä lisäämään pari palaa hyvää tuoretta leipää.

Nimetön2

Kattamalla pöydän vielä kauniisti esimerkiksi viinilasein ja sytyttämällä kynttilän saa mukavan tunteen pienestä luksuksesta arjen keskellä vaikka lasista ruokajuomaksi nauttisikin vain vettä 🙂

WP_20150326_010

One Reply to “Terveellinen ruokavinkki kiireiseen arkeen”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: