Kevään ensimerkit!

Tänään saunottiin pitkään ja hartaasti ja saunomisen välissä vilvoiteltiin meidän pikkuisella takapihalla. Maasta on jo lähes kaikki lumi sulanut mitä nyt eilen ja tänään pikkuisen takatalvea pukannut, mutta lumi ei ole kuitenkaan jäänyt maahan pitkäksi aikaa. Lari kävi katsomassa kukkapenkkeihin havujen alle ja kappas mitäs sieltä pilkistikään! Krookuksen pienet versothan sieltä uljaasti nostavat päätään.

WP_20150331_006

Muutimme nykyiseen asuntoomme aikalailla tasan vuosi sitten ja viime keväänä muokkasimme pihaamme entisten asukkien jäljiltä uuteen uskoon ahkerasti. Nurmikko istutettiin uudelleen, tehtiin kukkapenkit, pystytettiin aitaa, istutettiin monen monia perennoja, kesäkukkia ja pieni minipuukin löysi paikkansa pihaltamme. Larin kanssa nikkaroimme puusäleikön terassin suojaksi ja kesäkukille kukkalaatikon, jonka anoppi risti ruumisarkuksi. Syksyllä istutimme maahan vielä kukkasipulit, joista nyt siis krookukset päättivät näyttäytyä ensimmäisenä. Pihastamme ja istutuksistamme tipahtelee tänne blogiinkin varmasti lisää kuvia sitä mukaa, kun luonto herää taas eloon. Kevät on ihanaa aikaa, kun saa seurata miten pikku hiljaa kasvit kasvaa talven jälkeen uudelleen ja luontoon palaa koko värien kirjo.

Mukavaa kevättä kaikille ja seurataan mielenkiinnolla miten päivä päivältä harmaa maisema muuttuu väriloistoksi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: