Kevätkunnostus iholle

Talven jälkeen iho ei todellakaan aina ole mitä parhaimmassa kunnossa ja peilistä saattaa hyvinkin tuijottaa takaisin joku joka ei muistuta lainkaan omaa eloisaa itseäsi vaan enemmänkin harmaata pakastebroileria. Keväällä, kun aurinko alkaa ihanasti lämmittämään, lumi sulaa maasta ja luonto alkaa hiljalleen heräilemään taas eloon, on aika ehkä uhrata yksi ilta itsemmekin kunnostamiseen. Tehdäänhän kevätkunnostusta ja –siivousta myös autolle, pihalle, talolle ja asuintiloille niin miksi ei myös itselle? Täysivaltainen hyvinvointi niin sisäisesti kuin ulkoisestikin on onnellisen arjen kulmakivi ja itsestä huolehtimisesta tulee tunne hyvinvoivasta kehosta ja mielestä.

WP_20150407_003_edited
Voiko naisella olla liikaa purkkeja ja purnukoita? Vastaus on mielestäni, että ei voi 😀

 

Ensimmäisenä hemmottelin itseäni pitkällä suihkulla ja rentouttavalla saunahetkellä. Tavallisen shampoopesun ja hoitoaineen lisäksi laitoin hiuksiin kosteuttavan sekä hoitavan hiusnaamion. Kuorin ihon vartalonkuorinta-aineella pehmeäksi ja kasvojen ihon peruspuhdistuksen lisäksi kuorin siihen tarkoitetulla kuorinta-aineella. Käväisin myös saunassa nauttimassa lämmöstä samalla, kun laitoin juuri kuoritulle iholle ihoani kosteuttamaan saunahunajaa.

 

Seuraavaksi jatkoin kevätkunnostustani jalkahoidolla. Lämmintä vettä sankoon ja perään hyvän tuoksuista suihkusaippuaa tuomaan vaahtoa ja voilà, lähestulkoon ilmainen jalkakylpy yksinkertaisimmillaan on valmis. Liotin jalkoja vedessä hyvän tovin kunnes koppurat kantapäät olivat pehmenneet. Raspasin kovettumat jaloista pois jalkaraspilla ja seuraavaksi kuorin jalkaterät kauttaaltaan kuorinta-aineella. Huuhdotut jalat kuivasin ja sipaisin vielä rasvaa jalkoihin viimeistelemään pehmoiset kunnostetut jalkani.

 

Tämän jälkeen jatkoin kasvojen kimpussa. Laitoin kasvoille kosteuttavan kasvonaamion vaikuttamaan noin vartiksi, minkä jälkeen poistin kasvonaamion vedellä huuhtelemalla, pyyhin kasvot kasvovedellä, levitin silmänympärysiholle siihen tarkoitettua rasvaa ja muutoin rasvasin kasvot kosteuttavalla kasvorasvalla.

 

Levitin vielä hiuksiin ja päänahkaan hiuksiin jätettävän kosteuttavan hoitoseerumin ja lopuksi rasvasin vartalorasvalla ihon kaulasta alas päin sekä lakkasin vielä varpaiden ja sormien kynnet söpösti kimaltelevalla nuden värisellä lakalla, mikä oli mielestäni oiva väri kesän odotteluun. Tai no… Myönnetään! Lari lakkasi mun varpaankynnet, koska tykkään niin kovasti, kun Lari lakkaa ne enkä menetä itse silloin hermoja, kun en näe varpaisiini saakka 😀

 

Tämän kunnostuksen jälkeen on kyllä aivan valmis vastaanottamaan ihanan kevään ja kesän ja voi tuntea itsensä taas hyvinvoivaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: