Nainen rakastaa hemmottelua! …tai ainakin minä rakastan!

Eilen jälleen saattoi käväistä mielessä mitä olenkaan tehnyt oikein, että olen ansainnut noin ihanan miehen. Minä olen meidän parisuhteessa enemmän sellainen haaveilija ja taivaanrannanmaalari romantiikan suhteen, mutta monesti olen vähän huono toteuttamaan sellaisia pieniä arjen romanttisia tekoja. Lari taas ei pahemmin unelmoi, mutta sitäkin tehokkaammin toteuttaa niitä pieniä arkea piristäviä yllätyksiä meidän molempien iloksi, kuten eilenkin. Isommassa kaavassa taas sitten asetelmat ovat ehkä toisin. Lari miettii että olisipa kiva päästä ulkomaille ja minä sitten toteutan sen matkabudjetin säästämisen sekä reissun järjestämisen ja suunnittelun. Tosin osaan kyllä haaveilla ihan joka asiassa, oli se asia sitten suuri tai pieni! Aika hyvässä tasapainossa ollaan siis 😀

WP_20150407_005
Puitteet kohdallaan leffan katseluun

Eilen illalla tarkoitus oli katsoa leffaa yhdessä ja Lari sanoi järjestävänsä pienen yllätyksen. Kenellekään ei liene yllätys, että Lari tuntee vaimonsa ja että tie vaimon sydämeen käy vatsan kautta! Leffaherkuksi Lari valmisti jääkaapissa olleista tarpeista päärynäkaurapaistoksen ja pääsiäiseltä ylijääneet vaniljakastikkeet vaahdotti paistoksen kylkeen. Nam! Sanotaanko, että ei ihan painonvartijan ruokaa, mutta väliäkös tuolla jos nyt joskus herkuttelee. Ei muuta kuin herkku naamariin ja kalorit takapuoleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: