Bloggaamista ja nettishoppailijan säästövinkkejä

Olen aina rakastanut kirjoittamista ja mielestäni olenkin parhaimmillani kirjoittaessani. Vanhemmat ja sukulaiset ristivät minut jo pienenä Räpätätiksi ja serkku antoi mairittelevan lempinimen Pitkäpuhuja. Pahoin pelkään, että olen vieläkin tuolla nimellä hänen puhelimessaan. No… Tottahan se on, että aina sitä juttua on riittänyt eikä aiheet ole loppuneet kesken mitä minuun tulee. Toisaalta vaikka aiheet loppuisivatkin kesken, niin toistetaan sitten jotain, mikä on jo kerran tai kaksi sanottukin! Silti itse koen, että luontevin ilmaisun ja viestinnän keino itselleni on kirjoittaminen. Olen pienestä lähtien kirjoittanut niin käsin kuin tietokoneellakin kaikenlaisia tarinoita, novelleja ja päiväkirjoja. Koskaan ei kuitenkaan ole tullut mieleen, että omia kirjoituksiaanhan voisi julkaista muillekin luettavaksi ja jakaa mietteitään ja mielipiteitään muiden kanssa. Ajatus kypsyi vasta tänä keväänä.

WP_20150411_044

Alun perin innostukseni oman blogin kirjoittamiseen sain Miikkulaisen blogista, jota aloin lukemaan, kun Miia tuli tutuksi Ensitreffit alttarilla –ohjelmasta. Ja pakko muuten mainita sekin, että rakastan kaikkia yltiöromanttisia onnellisia tv-ohjelmia, joten mielestäni Ensitreffit alttarilla on parasta mitä pitkään aikaan telkkarista on tullut. Seuraavaa tuotantokautta odotellessa siispä! Miian blogia seuratessani kiinnostuin myös muista blogeista ja tutustuin netissä moniin eri blogeihin, ulkoasuihin sekä tyyleihin, ja aloin hiljalleen kiinnostua bloggaamisesta itsekin, kunnes yhtenä päivänä heräsi ajatus, että minäkin haluan alkaa kirjoittamaan ajatukseni blogiin ja aloittaa uuden harrastuksen, jossa saan toteuttaa itseäni juuri sillä tavalla, mikä itselleni tuntuu mielekkäimmältä. Siitä sitten aloin etsimään tietoa blogin perustamisesta ja aika monta kertaa menetin hermonikin, koska en todellakaan ole mikään tekniikan ihmelapsi ja sainkin aika paljon vääntää ja kääntää, jotta oma blogi oli vihdoin ja viimein pystyssä.

 

Kirjoittamisen ohella intohimoihini kuuluu myös shoppailu. Ihmiset ostavat nykyisin todella paljon tavaraa netin kautta, mikä säästää huomattavasti aikaa, kun ei tarvitse juosta kaupasta toiseen vaan liikkuminen eri putiikkien välillä tapahtuu näppärästi parilla klikkauksella. Itsekin tilaan netin kautta mm. vaatteita, piilolinssejä sekä kauneuden- ja kodinhoitoon liittyviä tuotteita. Ajan säästämisen lisäksi myös rahan säästäminen on ainakin meidän talouteen todella tervetullutta. Itselleni tulee sähköpostiin monista eri firmoista mainospostia, missä kerrotaan alekampanjoista, mutta ihan joka puljusta ei jaksaisi noita uutiskirjeitä tilailla tukkimaan sähköpostia. Miikkulaisen blogia kahlatessani törmäsinkin Mikkulaisen postaukseen, jossa suositeltiin tutustumaan www.alennussankari.fi -sivustoon ja nappaamaan parhaat säästöideat käyttöön. On todella kätevää, että kaikki alevinkit on kerätty yhdelle sivustolle meitä nettishoppailijoita varten ja itse ainakin jatkossa aion hyödyntää tuota sivustoa, jos vaikka sen avulla euron pari säästäisi. Siksi ajattelin myös jakaa tätä linkkiä eteenpäin teille, jos jollekin muullekin sivustosta olisi jotain hyötyä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: