Nopeaa suomalaista ”pikaruokaa”!

Eilen työpäivän jälkeen olimme Larin kanssa siivoamassa mummoni luona ja kun sieltä tulimme ruokakaupan kautta kotiin, oli kello jo yhdeksän illalla. Jääkaappiin ei ollut jäänyt mitään ruokaa edelliseltä päivältä ja tällaisessa tilanteessa moni voisi tyytyä mikropizzaan tai johonkin muuhun einekseen, mikä ei millään tavalla ole ravitsevaa ja monipuolista.

 

Koska itse haluan kuitenkin suosia terveellisiä elämäntapoja ja tietysti mahdollisimman paljon suomalaisia tuotteita, oli oma ratkaisuni valmistaa nopeasti puolivalmisteesta maittava lämmin ateria. Suomalaisista raaka-aineista (jauheliha, pata-ainekset sekä rakettispagetti) syntyi nopeasti Italian pata. Ruualle valmistin lisäksi salaatin ja mukaan sopi hyvin myös suomalainen ruisleipä.

 

Lisäksi hyvinkin tavanomaisen arki-illan ”pikaruuan” piristykseksi katoin pöydän melkein kuin pyhäpäivän päivälliselle. Maito maistuu yllättävän juhlavalta viinilasista nautittuna. Lisäksi ruokahetkestä tekee erityisen se, että ruuat ovat nätisti tarjolla tarjoiluastioissa. Se on sitä pientä arjen luksusta…

WP_20150416_004

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: