Hyvää vappua!

Nyt on kotiuduttu matkalta juuri sopivasti vapuksi! Kevääseen kuuluu toki perinteikäs vappu ja tuliaisten jaon lisäksi meillä vappupäivä aloitettiinkin runsaalla brunssilla vanhempieni kanssa. Ensin mietimme, että kävisimme jossakin ulkosalla brunssilla, mutta todettuani, että vappubrunssit ovat joka paikassa aivan tajuttoman hintaisia, tulimme siihen tulokseen, että koska veitsi ja soppakauha pysyy meillä omissakin räpylöissä, niin järjestimme maittavan brunssin ihan kotosalla.

WP_20150501_002_edited

Vappubrunssiimme kuului mozzarella-vihersalaattia, rinkeleitä tuorejuustolla, leikkeleellä sekä sitruunaisella avokadotahnalla, lämpimiä voisarvia täytettynä kinkulla ja juustolla, edelliseltä illalta jääneitä vanhan ajan pizzan paloja sekä homejuustoa ja viinirypäleitä. Brunssimme kruunasi Egyptin matkaltamme tuotu paikallinen roséviini.

 

Mukavaa vappua kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: