Meillä juhlitaan tänään synttäreitä!

Rakas lapsosemme Nala täytti tänään vuosia ja saldoksi on kertynyt jo hienot 4 vuotta! Syntymäpäiviä meillä juhlistetaan aina, niin ihmisten kuin eläintenkin, joten tänään meillä oli synttärijuhlat. Synttärisankarimme sai päähänsä juhlan kunniaksi sammakkohatunkin.

WP_20150504_004
Synttärisankarimme sammakkohattuineen

 

 

Nalaa hemmoteltiin tietysti perinteikkäällä maksalaatikkokakulla, jossa oli nakkikynttilöitä ikävuosien mukaisesti neljä ja komeuden kruunasi juustoruusukkeet. Nala ei malttanut pysyä aloillaan, kun polte kakun kimppuun oli niin suuri!

 

Lahjaksi Nala sai uuden ison luun. Kun vatsa oli vedetty pullolleen herkkuja, olikin sitten aika myllätä mamin ja isin sänky ja köllähtää hetkeksi massun viereen pötkölleen. Josko illalla synttärisankaria hemmoteltaisiin vielä rentouttavalla hieronnalla.

 

Hyvää syntymäpäivää rakas Nala!

 

One Reply to “Meillä juhlitaan tänään synttäreitä!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: