Leffapäivä = Mässäilypäivä!

Lomalta paluu on meillä sujunut rattoisissa merkeissä, kun viikko alkoi synttärijuhlilla ja tänään työpäivän jälkeen vietimme leffaillan. Kävimme katsomassa Broadway-musikaaliin perustuvan Annien. Suosittelen elokuvaa kaikille, jotka rakastavat hyväntuulisia musikaaleja. Me molemmat pidimme elokuvasta todella paljon ja elokuva todella toi hyvän mielen ja hymyn huulille, mutta sen lisäksi silmäkulmatkin saattoivat hieman kostua. Larin mukaan tosin silmänkulmien kostuminen johtui elokuvateatterin pölyisestä sisäilmasta tai alkavasta siitepölykaudesta… Niin varmaan! Tämän enempää en ala elokuvan sisällöstä kuitenkaan kertomaan, koska en halua pilata elokuvanautintoa juonipaljastuksilla niiltä, jotka saattavat vielä katsoa elokuvan.

 

Kuten aiemmassakin leffapostauksessani toin esille, niin meille leffapäivät ovat mässäilypäiviä! Elokuviin pitää aina ostaa limsaa, popcornia ja karkkia. Leffapäivät ovatkin melkeinpä ainoita päiviä, kun edes irtokarkkeja ostamme. Tänään taas tuli siis vedettyä limppariöverit, karkkiöverit ja popcornöverit. Kaikenmaailman övereiden lisäksi kävimme ennen leffaa syömässä vielä ”välipalapullat”, kun odottelimme leffan alkua kaupungilla.  

WP_20150506_003
Karkkia!

 

Nyt on siis mässäilty taas siihen malliin, että eipähän tarvitse mässäillä ainakaan ennen kuun vaihteen valmistujaisjuhlia. Tai mistä sitä tietää millaiset kahvipöydät tämän kevään valmistujaisissa meitä odottaa 😀 Ainakin yhdet valmistujaiset on kuitenkin tiedossa, koska tänään tipahti postiluukusta aivan ihana kortti Larin sukulaistytön ylioppilasjuhliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: