Kesälomasuunnitelmia!

Tänä kesänä perinteisen kuukauden loman sijaan olemme päättäneet pitää kesälomamme kahdessa parin viikon erässä. Ensimmäinen kesälomamme on jo aivan nurkan takana kesäkuun alussa ja toisen kesäloman pätkän olemme jättäneet alkusyksyyn. Molemmille lomapätkillemme olemme suunnitelleet jo ulkomaanmatkoja, mutta palataan siihen jälkimmäiseen tuonnempana. Lomasuunnitelmien tekeminen on mielestäni ihanaa ja tälläkin kertaa lomasuunnitelmat selkiytyivät muun muassa metsälenkillä Nalan kanssa suomalaisesta puhtaan raikkaasta luonnosta nauttien.

WP_20150510_019_editedNimetön1 Nimetön2 Nimetön3

Viikonloppuna suunnittelimme kovasti tuota ensimmäistä kesälomaamme kesäkuussa. Meksikon lomallamme tutustuimme Meksikossa asuvaan Obediin, jonka kanssa ystävystyimme ja myös lomamme jälkeen olemme pitäneet paljon yhteyttä ja vaihtaneet kuulumisia Facebookin kautta. Obed tuli Ranskaan Vichyyn vaihto-oppilaaksi tammikuussa ja oleilee Ranskassa heinäkuulle asti, joten päätimmekin lähteä moikkaamaan Obedia kesälomallamme ihan paikan päälle. Viikonloppuna varasimme siis sinivalkoiset lentoliput Helsinki-Vantaalta Ranskaan Pariisiin, josta tarkoituksena on jatkaa matkaa junalla Vichyyn. Pariisissa olen halunnut aina päästä käymään, mutta tällä kerralla Pariisi jää näkemättä, koska tarkoituksemme on jatkaa matkaa junalla suoraan lentokentältä. Pariisin hienouksiin pääsen tutustumaan siispä vasta joskus tulevaisuudessa, mutta nyt olemme unelmoineet siitä, mitä kaikkea mukavaa tekisimme kuusipäiväisen matkamme aikana Vichyssä.

 

Vichyn matkamme pääpointti tietystikin on ajanvietto Obedin seurassa. Obed on jo etukäteen kertonut, että haluaa kokata meille meksikolaisen keittiön herkkuja, koska tuosta ruuastahan ei koskaan voi saada tarpeekseen! Tuosta asiasta olen kyllä Obedin kanssa täysin samaa mieltä. Meksikolainen ruoka on taivaallisen hyvää! Tämän lisäksi tarkoituksena on käydä syömässä paikallisissa ravintoloissa, jotta pääsemme tutustumaan myös ranskalaisen keittiön herkullisuuksiin. Vichy on myös tunnettu kuumista lähteistään, joten olen toki kerennyt jo unelmoimaan ehkä kylpyläkäynnistä ja jostakin kasvojen hemmotteluhoidosta paikallisessa kauneushoitolassa. Saa nähdä mitä kaikkea mukavaa lomamme aikana pääsemmekään kokemaan ja näkemään.

 

Ensimmäiseen lomajaksoomme sisältyy myös Juhannus, jota on tarkoitus viettää perisuomalaisissa maisemissa. Palaamme Vichystä Suomeen juuri sopivasti Juhannukseksi. Juhannussuunnitelmat meillä ei ole vielä ihan lukkoon lyötyjä, mutta Juhannuksemme tulee olemaan todennäköisesti varsin perinteinen. Innolla siispä odotamme jo kesälomaamme, koska tiedossa on paljon kaikkea kivaa!

Nimetön4
Juhannuksena tulee matkailtua perinteisesti Suomessa.

Onko sinulla jo lomasuunnitelmat tiedossa? 🙂

One Reply to “Kesälomasuunnitelmia!”

  1. Päivitysilmoitus: Kesäloma alkoi! | Vesta box

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: