Anopin yllätystä

Äitienpäivänähän vietimme päivän minun vanhempieni luona, mutta ei sovi toki unohtaa anoppiakaan! Olin järjestänyt tiistaille lyhyemmän työvuoron ja Larilla oli sopivasti vapaapäivä, joten pääsimme tekemään täydellisen yllätysvisiitin Kuopioon anopin tykö. Ja mikäpä olisikaan sopivampi päivä tällaiseen maaseutumatkailuun kuin J.V. Snellmanin ja suomalaisuuden liputuspäivä. Mukana veimme toki tuliaiset Egyptin matkalta ja äitienpäivälahjan. Nala muisti ”mummoa” isolla märällä suukolla häntä vimmatusti vispaten! Päivään sisältyi myös nauruntäyteinen pizzahetki Vanhassa Kaivoksessa Oravikoskella lähes koko Larin perheen läsnä ollessa ja pääsin jälleen nauttimaan aivan ihanasta riiminlohipizzasta. Vastaavaa herkkua en ole koskaan mistään muusta pizzeriasta saanut!

 

Muutenkin Savon maalla anopin luona on mukava käydä, koska miljöö on aivan ihastuttava. Matkalla näimme myös melkoisen kattauksen suomalaisen luonnon perinteisiä eläimiä. Pellon laidalla näkyi muun muassa yksi kurki ja ajomatkan aikana näimme yhteensä 16 joutsenta, joista kaksi lensi aivan automme ylitse. Näiden lisäksi näimme kolme hirveä, joista yksi oli kaukana metsässä, mutta kaksi nökötti aivan tien vieressä pusikossa. Onneksi hirviä ei sentään näkynyt automme puskurissa! Mutta olipahan eläinkattaus sopivasti suomalaisuuden päivän kunniaksi!

WP_20160508_16_15_45_Pro_edited

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: