Tämän vuoden ensimmäiset markkinat koluttu

Tykkään käydä markkinoilla ja Jyväskylässä järjestetäänkin vuoden mittaan monenlaisia markkinoita. Tämän vuoden ensimmäiset markkinat meille olivat sataman tuntumassa järjestetyt Kalamarkkinat. Markkinahumussa kävimme ostamassa perinteisiä markkinaherkkuja, joita ostamme joka kerta, kun markkinoilla käymme. Meille takuuvarmat markkinaostokset olivat savuemmental, tuore herkullinen leipä, savukalaa minulle ja savustettua lihaa Larille. Tavallisesti olemme ostaneet myös salaatinkastikkeita ja sinappeja, mutta tällä kertaa markkinoilla ei ollut sitä myyjää, joka suosikkituotteemme myy. Näiden lisäksi monesti tulee ostettua myös jotakin uutta, mitä haluamme testata tai vuodenajan mukaan joitakin sesonkituotteita.

 

Markkinoilla myydään paljon myös suomalaisia tuotteita läheltä ja kauempaa. Tämä onkin siis toimiva tapa tukea myös suomalaisuutta ja pienyrittäjyyttä. Meilläkin ostamistamme tuotteista kaikki muu oli suomalaista paisti savuemmental, jonka ostimme virolaisesta kojusta. Tässäpä muutama kuva Kalamarkkinoilta.

WP_20150524_001_edited WP_20150524_002_edited WP_20150524_006_edited WP_20150524_008_edited WP_20150524_009_editedWP_20150524_011_edited Seuraavia markkinoita sitten vain odotellessa 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: