Miten seuraat blogiani

Tekniikka tulee edellä ja minä aina selvästi jälkijunassa. En todellakaan ole mikään tekniikan ihmelapsi, enkä ole aina ihan ajantasalla uusimmissa villityksissä. Blogin onnistuin kuitenkin jotenkin listaamaan blogilistalle silloin, kun aloitin blogini kirjoittamisen pari kuukautta sitten. Muissa listauksissa blogini ei ole ollut tähän asti mukana. Kuten moni on varmasti huomannut niin blogilista.fi lopettaa toimintansa touko-kesäkuun vaihteessa, joten minäkin jouduin miettimään uudelleen kanavia, mitä kautta blogiani olisi kätevä seurata.

Sähköpostitse

Blogiani voit edelleen toki seurata sähköpostitse, jolloin saat sähköposti-ilmoituksen aina uusista postauksistani. Seuraa-painike löytyy sivun oikealla laidalla olevasta sivupalkista heti Gravatarin alta.

wp_ss_20150526_0003_edited

Bloglovin

Uutena juttuna nyt voit seurata blogiani myös bloglovinissa. Seuraa-painike blogloviniin suoraan blogini sivulle löytyy myös oikeasta sivupalkista heti Seuraa sähköpostitse-ilmoituksen alapuolelta. Bloglovinissa on kätevä seurata useita blogeja yhden sivuston kautta, joka kerää kaikkien seuraamiesi blogien uusimmat päivitykset samalle sivustolle nähtävillesi.

wp_ss_20150526_0001_edited

Muita kanavia

En ole twitterissä enkä Instagramissa, joten ainakaan toistaiseksi nämä kanavat eivät ole käytössä blogini seuraamista ajatellen. Facebookiin voisin kyllä ajatella tekeväni blogille jossakin vaiheessa oman sivuston, jolloin myös Facebookin kautta blogini seuraaminen olisi kätevää. Jospa ottaisinkin tuosta blogin omasta Facebook-sivustosta itselleni seuraavan tavoitteen!

One Reply to “Miten seuraat blogiani”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: