Kesäloma alkoi!

Kesäloman alkaminen on aina se vuoden 13. odotetuin hetki mitä työelämään tulee, koska itsellänihän palkkapäiviä on vuodessa 12! Meidän ensimmäinen kesäloman pätkämme alkoi siis tänään ja kun pääsimme töistä, niin lähdimme hippulat vinkuen aloittamaan lomamme kunnon hampurilaismätöillä pehmisten kera! Kyllä siinä kaloritaivaassa unohtui kaikki dieetit ja painonhallintalupaukset, mutta eipä sitä turhan usein pääse kesälomalle kirmaamaan! Eilen vielä Larille juttelin, että koska normaalisti kesälomalla painoa kertyy aina pari lisäkiloa, niin voisin ottaa tälle vuodelle tavoitteen, että kesälomalla saisin pari kiloa painoa pois. Hyvin nopeasti kylläkin korjasin tavoitettani, että jos ottaisin tavoitteeksi, että paino ei ainakaan nousisi tänä vuonna lomalla. Nyt aloin kyllä miettimään, että meniköhän tämäkin koko tavoite jo ihan metsään heti lomamme alkumetreillä, kun ahdoimme vatsat täyteen hampurilaisilla ja jäätelöllä!?

WP_20150605_22_14_01_Pro_edited
Kesäloman alku läks naurattamaan 😀

Kesäloman siintäessä jo aivan nurkan takana eikös tähän elämään mahtunut vähän tummia pilviäkin paratiisin ylle, kun eilen automme päätti hajota! Mikäpä sen mukavampi aloitus viimeiselle työpäivälle ennen lomaa, kuin odotella tietoa korjaamolta, että kuinka kallis lysti tästäkin hommasta vielä tulisi ja kaiken lisäksi eihän se korjaaja edes kerennyt vikaa tänään tutkimaan, vaan siirtyi ranskattaremme analysointi maanantaille. Korjaajan kannattaisi mielestäni varata tuohon hetkeen ehkä myös punaviiniä ja patonkia, jos sillä tavalla yhteisymmärrys tulisen ranskalaisneitimme kanssa löytyisi jouhevammin. No päivän edetessä onneksi ärsytyksenikin jossakin vaiheessa alkoi hellittämään ja ongelmiinkin alkoi löytyä ratkaisuja, mikäli auto ei selviytyisi matkakumppaniksemme lomareissuille alkuviikosta, joten stressikin alkoi vähän helpottaa. Kyllähän se elämä siitä sitten hymyksi muuttuikin, kun kello löi neljä ja toimiston ovi takanani sulkeutui omalta osaltani kahdeksi viikoksi.

WP_20150605_22_27_20_Pro_edited
Passit valmiina matkalle!

No mitäs sitä sitten lomalla tekisi? Meillä on tälle kahdelle viikolle paljonkin suunnitelmia ja odotan jo kaikkea kivaa ihan innoissani. Kahteen viikkoon mahtuu reissu Ranskaan Vichyyn ystävämme Obedin luokse, kuten jo aiemmin kerroinkin. Juhannuksestakin taisin mainita jo aiemmin, että perinteistä juhannusfiilistä on tiedossa ja nyt tässä vaiheessa juhannuksen suunnitelmatkin ovat jo selvillä ja suuntaamme tuolloin viikonlopuksi Ähtäriin moikkaamaan nalleja ja heidän kaikenkarvaisia ystäviään. Juhannukseen kuuluu varmasti myös saunomista, uimista, grillausta, perinteinen kokko ja toivon mukaan paljon naurua! Kotosalla ollessamme tuleekin varmasti keskityttyä paljon Nalan kanssa touhuiluun ulkona ja muutenkin aika vierähtää varmasti ulkoilmasta nauttiessa. Kiva olisi päästä myös järvelle soutelemaankin jossakin välissä. Mutta mikä parasta, lomamme alkaa heti huomenna ikkunoiden pesulla! Eikös se sanontakin niin kuulu, että ensin työ ja sitten huvi? Kun on ikkunat puhtaat, niin näkee sitten lomasäänkin aamuisin ikkunasta!

WP_20150604_19_15_57_Pro_edited WP_20150604_19_11_56_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: