Videokooste eilisen Grillimaisteri-kisan tunnelmista Jyväskylässä!

Fiilistelläänpä vielä hetki kisatunnelmia eiliseltä! Youtubesta löytyy eilisen tunnelmista hieno videokooste, joka on linkitettynä myös tuohon alle. Pakko kyllä sanoa, että meinasin ihan itsekin herkistyä tuota videota katsellessa, niin hieno päivä eilinen meidän pienelle perheellemme oli! Toivottavasti tekin rakkaat lukijat saatte kokea edes pienen palan siitä upeasta fiiliksestä itsellenne tuon videokoosteen avulla.

WP_20150607_16_21_28_Raw_edited
Onnea Lari vielä kerran! 🙂

 

3 Replies to “Videokooste eilisen Grillimaisteri-kisan tunnelmista Jyväskylässä!”

    1. Moikka! Onnittelut meni perille ja Lari kiitteli kovasti! Kisat oli kyllä tosi hienot ja hirveästä jännityksestä huolimatta mahtava meininki oli koko päivän! Pitääpä käydä myös vierailulla blogissasi, kiitokset vinkistä 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: