Blogilla on oma Facebook-sivu!

Kerroinkin jo aiemmin vaihtoehdoista, miten blogiani voi seurata, mikäli mielestäsi blogissani on hyvä meininki ja haluat tiedon aina uusista postauksista. Tuolloin lupailin, että seuraavaksi voisin tehdä blogilleni oman Facebook-sivuston, jotta ilmoitukset uusista postauksista on mahdollista saada myös Facebookin uutisvirran mukana. No nyt tuo sivusto on olemassa ja sitä pääset katsomaan TÄÄLTÄ. Muistathan samalla tykätä sivusta 😉

blogikuva_edited
Tältä blogin sivusto näyttää Facebookissa

Samalla päivitin myös blogin oikean puoleista sivupalkkia, josta painikkeiden avulla pääset jatkossa suoraan blogiini liittyville sivuille Bloglovin’issa, Facebookissa ja Youtubessa. Toki edelleen käytössä säilyy suora sähköposti-ilmoitus blogini julkaisuista. Tervetuloa siispä seuraamaan blogiani sinulle parhaiten sopivalla tavalla!

blogi_edited
Painikkeet oikeassa sivupalkissa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: