Paluu Suomen maaperälle

Eilen illalla palasimme takaisin Suomeen Ranskan reissultamme. Ranskasta on luvassa blogipostausta ihan lähiaikoina, kunhan itsekin kerkeän vähän katselemaan kuvia läpi. Reissumme Ranskassa oli kyllä aivan ihana ja ikimuistoinen!

WP_20150617_17_43_07_Pro_edited
Kotiin palattuamme Lari keräsi minulle kukkakimpun parvekkeelle ❤

WP_20150617_17_43_36_Pro_edited

Kotiin ajellessamme illan hämärtyessä ja auringon laskiessa tuli siinä katseltua auton ikkunasta upeita maisemia myös ihan täällä Suomessa. Meksikolaisten ystäviemme kanssa juttelimme matkallamme paljon myös kotimaistamme. Me kuulimme paljon tarinoita Meksikosta ja vastaavasti kerroimme omasta kotimaastamme. Matkailu avartaa ja niin kävi myös tällä kertaa, koska itse ainakin ymmärsin paremmin myös sen, kuinka hienossa maassa me asumme. Meksikolaisten näkökulmasta esimerkiksi meille niinkin yksinkertainen asia kuin neljä keskenään hyvin erilaista vuodenaikaa oli jotain aivan ihmeellistä. He yrittivät muun muassa kuvitella miltä lumi tai kipakka pakkanen mahtavat tuntua. He eivät voineet käsittää, että järven päällä voi kävellä talvisin. Hulluina he pitivät meitä suomalaisia myös, kun kerroimme että vihdomme itseämme vastoilla saunassa kesäisin. Tässäpä vain muutamia niistä asioista, joita maastamme kerroimme ja todella aloin itsekin miettimään, että kylläpä tämä meidän kotosuomemme vaan aika passeli paikka onkin asua!

 

Matkalla pysähdyimme Kärkisten sillalla ja nappasin pari kuvaa upeasta Suomen kesäillasta. Ei yhtään hassumpi näkymä vai mitä?

WP_20150616_22_49_08_Pro_edited WP_20150616_22_50_49_Pro_edited

Nyt siis vastapainona ihanalle ulkomaan matkallemme odotankin jo aivan innoissani juhannusta perinteisin suomalaisin juhannusmenoin mökkimaisemissa! Matkailu Suomessa on ihan yhtä hauskaa kuin matkailu ulkomaillakin ja herkullista myös, koska niin juhannukseen kuin tähänkin mukavaan lomapäiväämme kuuluu ainakin meillä grilliruoka!

WP_20150617_18_35_08_Pro_edited
Tällaiset grilliruuat grillissämme tänään valmistui 🙂

WP_20150617_18_41_33_Pro_edited

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: