Arkista lomailua

Ennen matkaamme hammastahna pääsi loppumaan, joten suuntasimme kauppaan ostamaan uuden. Taas olimme valintojen äärellä, koska aiemmin olemme pesseet hampaamme ulkomaisilla merkeillä, mutta nyt taas aloimmekin koluamaan kaupan hyllyä lävitse, että millaisia vaihtoehtoja Suomesta löytyy. Joku mies oli siinä vieressämme katselemassa hammastahnoja myös ja kuuli keskustelumme, kun hyllystä käteemme osui suomalainen vaihtoehto hammastahnasta ja totesimme ääneen, että sitä testaisimme tällä kertaa, koska onhan se suomalaista. Mies seurasi siinä vierestä keskusteluamme ja otettuamme suomalaisen hammastahnan omaan ostoskoriimme, nappasi mies kolme samanmoista putkiloa matkaansa. Aloin miettimään, että näin ne hyvät päätökset vain leviävät. Me inspiroiduimme suomalaisuudesta tutustuttuani Little Mrs Finlandin blogiin keväällä ja nyt kun me keskustelimme suomalaisista ostopäätöksistämme kaupassa, niin joku muukin päätti tehdä muutoksia omiin kulutustottumuksiinsa ja ainakin antoi suomalaiselle tuotteelle mahdollisuuden.

WP_20150618_15_40_54_Pro_edited
Tähän mennessä olemme olleet oikein tyytyväisiä uuteen hammastahnaamme 🙂

Eilen illalla pääsin vihtomaan ensimmäistä kertaa tänä kesänä saunassa! Mikäs sen parempaa kesäpuuhaa lomalle? Lari keräsi vastan meille ja kylläpä kelpasi reissun päälle saunoa kunnolla. Teki hyvää vastoa tuoreen koivun tuoksuisessa saunassa ja pestä reissupölyt iholta.

WP_20150617_21_54_36_Raw_edited

Tänään lomapäiväämme kuului kirpparin koluamista ja löytyihän sieltäkin taas jotain kivaa kotiin ostettavaa. Mukaan tarttui Muumi-keksipurkki, joka meillä tulee kylläkin käyttöön varmaan teepussien säilytykseen. Löysimme myös pienehkön kastikekauhan, jollainen meiltä on puuttunut. Nämä ostoksemme löysimme noin kuudella eurolla, joten olen oikein tyytyväinen löytöihimme.

WP_20150618_15_19_58_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: