Kivoja juttuja tiedossa tälle viikolle

Siitä huolimatta, että tämä viikko alkoi surullisten uutisten saattelemana ja tänään sää Jyväskylässä on ollut sateinen, kolea ja harmaa, tämä viikko tuo tullessaan monia kivojakin juttuja. Kuten aiemmin kesälomasuunnitelmiamme kertoessani mainitsinkin, että kesälle on luvassa mukavia juttuja varsinkin viikonlopuiksi, niin tämä viikko edellisen viikon tapaan on taas täynnä odottamisen arvoisia juttuja. Harmaasta säästä huolimatta kotimme läheisyydessä kukkivat päivänkakkarat piristävät mieltä ja onpa ulko-ovemme vieressä ruukussa kasvava daaliakin avannut ensimmäisen upean kukkansa.

WP_20150707_18_20_54_Pro (2) WP_20150707_18_18_00_Pro (2)

Tänään ruuaksi valmistimme kanaviillokkia (johon reseptin löydät TÄÄLTÄ) ja ohrasuurimoita ja olemme myös miettineet vähän, että mitäs herkkua sitä perjantaina valmistaisimme. Perjantaiksi meille on nimittäin pienehköllä sukuporukalla luvassa illalliskekkerit mummoni luona. Lari ja isäni huolehtivat pääruuasta ja minulle napsahti tuttuun tapaan jälkiruokakokin pesti. Mielessäni olen pyöritellyt muun muassa kesäistä Pavlovaa, josta yhden version reseptin näet TÄÄLTÄ. Tällä kertaa mietin kuitenkin vähän erilaista täytettä, mutta jää nähtäväksi mihin jälkiruokaan ja minkälaisiin makuihin päädynkään. Luvassa on varmasti kuitenkin herkullinen illanvietto 😀

WP_20150707_19_06_19_Pro (2)

Tämän viikon ruoka-aiheet eivät kuitenkaan todellakaan lopu perjantaihin, vaan alkukesän jännittyneet fiilikset huipentuvat sunnuntaina Helsingin Narinkkatorilla, missä mitellään grillauksen Suomen mestaruudesta. Muistakaahan kaikki Helsingin suunnalla olevat tulla kannustamaan Laria paikan päälle. Minua ainakin jännittää jo nyt aivan kamalasti, vaikka mitään hävittäväähän tässä ei enää ole! Hieno saavutus on jo pelkästään sekin, että Lari on selvittänyt tiensä jo kymmenen parhaan joukkoon! Helsingin reissussa minä ruokaintoilijana odotan tietysti myös sunnuntaiaamuna luvassa olevaa hotelliaamupalaa!

WP_20150707_18_56_13_Pro (2)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: