Musiikki <3

En ole millään tavalla musikaalinen ihminen. En osaa laulaa kovin häävisti ja instrumenttien soittaminen sujuu vielä huonommin. Suutani tosin olen satunnaisesti hyvä soittamaan! 😀 Musiikki on silti lähellä sydäntäni ja rakastan musiikkia. Meillä kotona musiikki soi joka päivä. Puhelimesta soittolista pyörimään ja pieni bluetooth-kaiutin soimaan. Musiikkimakuni on todella laaja. Kuuntelen niin suomalaista kuin ulkomaistakin musiikkia. Musiikki voi olla nopeaa, hidasta, melkein mitä tyylilajia tahansa, vanhaa tai uutta. Tärkeää biisissä on hyvä melodia, rytmi ja flow. Joissain biiseissä tärkeää ovat myös sanat. Joskus sanat ovat vain juuri kuin omista ajatuksistani tai omasta elämästäni ja tuolloin sanat voivat tehdä biisistä todella erityisen.

WP_20150709_19_57_50_Pro (2)

Päätinkin listata satunnaisessa järjestyksessä biisejä, jotka soivat minun soittolistallani. Soittolista sisältää muun muassa häätanssikappaleemme ’What are words’, jossa sanat todella kertoivat kaiken tarpeellisen hääpäivänämme eli ettei pidä tehdä tyhjiä lupauksia. Listalla on myös Tina Turnerin voimauttava ’Simply the Best’, joka luo aina itsevarmuutta ja uskoa silloin kun sitä tarvitaan. Adam Lambert on ollut uransa alkutaipaleelta lähtien ehdoton suosikkini ja Gavin Degraw:n ’I don’t want to be’-kappaleessa tiivistyy oman persoonani ydin, en yritä tai halua olla mitään muuta kuin mitä olen. Näiden lisäksi listalla on biisejä, jotka yksinkertaisesti vain saavat tanssijalan vipattamaan tai jollain muulla tavalla säväyttävät. Kappaleisiin liittyy myös monia rakkaita muistoja vuosien varrelta. Tässä siis tosiaankin vain muutama loistokappale, koska maailmassa on tuhansia ihania ja parhaita kappaleita.

 

Neljänsuora – Kaksi kauneinta

Roope Salminen & Koirat – Madafaking darra

Adam Lambert – Ghost town

Polina Gagarina – A Million Voices

Chris Medina – What are words?

Anna Abreu – Bandana

Tina Turner – Simply the Best

Dj Bobo – Everybody

Pandora vs. United Dj’s – Tell the world

Robin – Kipinän hetki

Avicii – The Nights

Pitbull ft. Kesha – Timber

Chad Kroeger ft. Santana – In to the night

Gavin Degraw – I don’t want to be

Pendulum – Watercolour

 

Mitä sinä kuuntelet? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: