Grillimaisteri 2015 –kiertueen finaalikooste Lidlin näkövinkkelistä

Nyt kyllä taas nousi ylpeys omasta aviomiehestä, kun juuri katsoin uunituoreen Grillimaisteri 2015 –kiertueen finaalikoosteen Lidlin näkövinkkelistä. Video löytyy Youtubesta ja linkitän sen myös tähän postaukseen. Tänään alan koostamaan myös omaa videota tuosta huikeasta päivästä, koska meilläkin on puhelimet täynnä vielä julkaisematonta materiaalia finaalista, mutta näillä tekniikan huipputaidoillani se voi ottaa tovin jos toisenkin, että saan videon teille näytille. Sitä ennen käykääpä katsomassa tuo Lidlin kooste. Videosta saa kyllä hyvän käsityksen siitä, miten kovatasoinen finaali tänä vuonna oli kyseessä ja miten lahjakkaaseen porukkaan Lari pääsikään grillaamaan. Itselläni meni oikein kylmät väreet selkäpiissä videota katsoessani. Niin voimakkaasti mieleen nousi kaikki se päivän jännitys, adrenaliini, tsemppaus ja kaikki unohtumattoman upeat hetket ja tapahtumat!

 

Ja ei tämä kilpailu ainakaan lannistanut Larin grillausintoa, koska heti eilen meillä herkuteltiin kotona jo Larin grillaamalla ruualla. Terassilla söimme itsetehdyt kesäiset burgerit ja kylläpä maistuikin hyvälle!

WP_20150713_19_12_37_Pro 1 WP_20150713_19_14_08_Pro 1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: