Ikimuistoiset grillaustunnelmat videolla!

No nyt on valmiina sunnuntain tapahtumista koostettu video, joka on nähtävissä Youtube-kanavallani ja linkitän videon toki myös tähän postaukseen. Videokoosteessa mukana on paljon valokuvia päivän tapahtumista sekä monia videopätkiä eli nyt vain sitten katsomaan, että miten se päivä etenikään! Meille tuo video tulee olemaan tulevaisuudessa kyllä varmasti moneen kertaan nostalgisia fiiliksiä nostattava ja on kiva palata tuohon upeaan päivään aina uudelleen ja uudelleen. Olisin mielelläni laittanut videoon mukaan jonkin taustamusiikin, jotta video ei olisi niin hiljainen, mutta tässä vaiheessa tekniset taitoni eivät mitenkään päin onnistuneet tässä tavoitteessa! 😀 Menköön siis ilman musiikkia. Jos videon hiljaisuus häiritsee, niin laitappa vaikka stereoistasi soimaan samaan aikaan lempimusiikkiasi, josta tulee hyvä fiilis. 🙂

Ja vielä lopuksi videollakin nähtävä loistokuva, josta välittyy mielestäni täydellisesti päivän mahtava fiilis ja loistava yhteishenki koko Grillimaisteri 2015 -kiertueporukan kesken. Kilpailijat, tuomaristo ja henkilökunta olivat kaikki aivan loistavaa porukkaa, mikä teki päivästämme vieläkin mahtavamman!

helsinki20150712_DSC_9296[1]

Kuva Lidlin Grillimaisteri-kiertueen nettisivuilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: