Päivän hyvä työ

Monesti pyrin toteuttamaan sitä ajatusmaailmaa, että joka päivä olisi hyvä tehdä jokin hyvä teko. Meille se on voinut olla vaikkapa se, että veneilemässä olemme keränneet tiellemme sattuneet muovipussit ja muut vastaavat roskat pois vedestä kellumasta ja roskaamasta kaunista luontoamme. Eilen teimme kuitenkin hieman isomman hyvän työn ja nyt on todella hyvä fiilis sen vuoksi! Veneilemästä palaillessamme luin nimittäin Facebookista, että Vaajakosken Kaunisharjusta oli löydetty kymmenen aikaan illalla koira, joka oli saatu kiinni, mutta löytäjä ei voinut ottaa sitä yöksi omaan kotiinsa. Koiralle siis kyseltiin Facebookissa majapaikkaa yöksi. Aamulla löytöeläinkodista sitä tultaisiin sitten hakemaan. Me ajattelimme Larin kanssa, että no mikä jottei. Kyllähän meille mahtuu yksi tylleröinen majoittumaan ja Nalakin on luonteeltaan sen verran kiltti tapaus, että antaa toiselle varmasti jonkun nurkan yöpymiseen 😀

WP_20150718_00_15_05_Pro (2)

Haimme koiran siis meille ja koira sai iltapalaa ja vettä juodakseen. Kovin janoinen tämä tyttö olikin ja juomatyylikin oli suureen maailmaan sopiva, koska vettä roiskui ympäri lattiaa ja seiniä! Yö meillä meni levottomasti. Rauhallisesti meidän vieraamme jaksoi nukkua puoli kuuteen asti, mutta sitten alkoi levoton mekastus. Selvästi koira oli hyvin stressaantunut, koti-ikävissään ja levoton. Vaikka yöunet eivät olleetkaan pitkät ja levolliset, niin ei silti kyllä kaduta yhtään, että toimittiin tämä yksi yö koirahotellina. Nala on ollut meiltä kateissa muutamaankin otteeseen ja aina Nalan löytymiseen ja hengissä selviämiseen on liittynyt tuntemattomia, sivullisia ihmisiä, jotka ovat auttaneet karkuteillä ollutta koiraa parhaan kykynsä ja tietonsa mukaan. Tietäen sen henkisen tuskan, minkä oman koiran katoaminen aiheuttaa, niin haluan kyllä vastaisuudessakin olla avuksi niille koirille, jotka ovat karkuteilleen lähteneet. Se kuitenkin aina edes auttaa sitä, että omistaja löytyy nopeammin ja koira säilyy hyvinvoivana ja terveenä, eikä ole tuolla metsien ja liikenteen vaarojen keskellä.

WP_20150718_09_38_53_Pro (2) WP_20150718_09_28_25_Pro (2)

Kuvien musta kaunis koiraneito on siis tälläkin hetkellä, kun tätä postausta kirjoitan, vielä vaille omistajaa. Koira majailee parhaillaan Karajan löytöeläinkodissa ja mikäli joku tunnistaa kuvan koiran omakseen tai jonkun tutun koiraksi, niin tiedät sitten Karajan löytöeläinkodista koiruuden perään kysellä. 🙂

 

Muokkaus: Sain juuri tiedon, että tämä onnekas koira on löytänyt omistajansa ja päässyt takaisin kotiinsa! 🙂

One Reply to “Päivän hyvä työ”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: