Pienillä jutuilla on merkitystä!

Pienet jutut on elämässä monesti niitä parhaimpia! Tänään sain tästä kyllä taas aivan loistavan muistutuksen. Postista tuli nimittäin mysteeripaketti ja avattuani sen en voinut lopettaa hymyilemistä! Larin serkku lähetti ihanat kesätoivotukset ja mukana tuli aivan ihana toiletti-/meikkilaukku! Lisäksi oli mahtavaa huomata, miten hän oli laittanut merkille erikoisen kiintymykseni pöllöihin! Tämä oli kyllä ehdottomasti tämän päivän paras juttu! Kiitokset aivan hirmuisesti tästä kesälahjasta ja paljon terveisiä sinne lähettäjällekin! Olet kyllä ihan huippu tyyppi!

WP_20150721_18_20_06_Pro (2) WP_20150721_18_21_38_Pro (2) WP_20150721_18_21_55_Pro (2)

 

One Reply to “Pienillä jutuilla on merkitystä!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: