Tällä viikolla oli kertaalleen ostohousutkin jalassa! :D

Tämä viikko on mennyt kyllä melkoisessa haipakassa. Meillä on ollut joka ilta jotakin menoa ja puuhaa ja viikonlopullekin on tiedossa mattojen pesua ja sienestystä! Varokaa vaan kantarellit, täältä tullaan!

 

Viikkoon on kaikkien kiireiden ja menojen keskelle mahtunut monia huippukivojakin juttuja! Alkuviikosta tosiaan kerroinkin teille jo, että sain aivan ihanat, mieltä piristävät kesäterveiset Larin serkulta postitse. Tänään meille saapui postitse taas paketti! Tällä kertaa lähettäjä oli Lidl ja paketista paljastui taas yllätys, josta emme olleet lainkaan tietoisia etukäteen! Ihan mahtavaa ja taas kyllä mieliala nousi, jos se vaan voi entisestään enempää nousta.

WP_20150724_18_29_32_Pro (2)

Yksi syy nimittäin huippuhyvään mieleeni on se, että käväisimme tällä viikolla autokaupoilla ostohousut jalassa! Nyt parkkiruudussamme komeileekin uusi auto, josta olen tavattoman onnellinen. Auton vaihto meillä on ollut mielessä jo varmaan vuoden. Edellisen pösönihän ostin aikanaan itselleni näppäräksi kaupunkiautoksi ja kauppakassiksi. Sinkulle pieni punainen paholainen eli Peogeotin 206-malli oli juuri passeli aikanaan, mutta nyt tilausta on pidempään ollut jo isommalle autolle, johon reissukamppeet mahtuisivat hyvin kyytiin ja Nalankin olisi mukavampi matkustaa tilavassa takakontissa.

WP_20150724_18_20_24_Pro (2)

Näillä fiiliksillä siispä suuntaamme kohti viikonloppua, joka alkaa tänään rakkaiden ystävien kanssa hyvillä ruokabileillä uuniperunoiden merkeissä ja jatkuu huomenna sitten mäntysuovan tuoksussa paarmoja läiskiessä! Hyvää viikonloppua kaikille!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: