Onko jo Joulu?

Todellakin jouduin tänään pohtimaan jo sitäkin asiaa, että onko jo Joulu ja suurin piirtein tarkastamaan kalenterista, että mitä kuukautta nyt eletäänkään! Meille nimittäin saapui taas paketti postista. Tai pikemminkin tämä paketti oli osoitettu Larille, mutta ihan yhtä lailla itse pääsen tästä lahjasta nauttimaan. Me on taidettu olla tänä vuonna oikein superkilttejä, kun meitä nyt tällä tavalla kivoilla paketeilla muistetaan.

WP_20150730_17_15_13_Pro (2)

Larin serkkuhan se taas oli tämänkin paketin takana. Viimeksi, kun minä sain häneltä toilettilaukun, niin Lari sai tuolloin paketin, jossa saapui Weberin grillilehti tai oikeastaan tuo opus kilpailee paksuudessaan jo melkein Helsingin puhelinluettelon kanssa, joten kirjaksi sitä varmasti voi kutsua. Kirjassa on paljon mielenkiintoisia artikkeleita liittyen grillaukseen ja ruuan valmistukseen. Tänään paketissa saapuikin sitten upouusi, hieno paistomittari! Meillä ei kyllä ole koskaan ollut näin hienoa paistomittaria ja olemme Larin kanssa molemmat aivan innoissamme tästä lahjasta! Loppuisi vaan tuo sade niin varmasti testaamme mittarin pikimmiten.

WP_20150730_17_14_38_Pro (2) WP_20150730_17_06_58_Pro (2) WP_20150730_17_07_12_Pro (2) WP_20150730_17_07_32_Pro (2)

Tässä kyllä ylisanat loppuvat kesken, kun Larin serkkua saa olla alvariinsa kehumassa, kiittelemässä ja ylistämässä. Eli kiitos jälleen kerran aivan ihanasta yllätyksestä! Olet paras! 😀 Voi että, miten iloiseksi ja onnelliseksi tällainen yllätys voikin tehdä!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: