Eräs surkea kalareissu

Enpä olekaan kertonut täällä blogissa siitä, mitä viime viikonloppuna tapahtui. Lari nimittäin lähti kalaan minun jäädessä kotiin. Olenkin monesti kertonut miten tykkäämme käydä veneilemässä naapuriltamme lainaamalla soutuveneellä, jossa on perämoottorikin matkan vauhdittamiseksi. Tai siis oli perämoottori… Joillakin ihmisillä on sellainen kummallinen lahja tai kyky saada kaikki hajoamaan, rikkoutumaan ja katoamaan mihin he vain koskevatkin. Lari on ehdottomasti yksi niistä ihmisistä, joilla tällainen uskomaton kyky on! 😀 Miten joku voi ollakin niin tapaturma-altis ihminen… En ymmärrä.

 

No joka tapauksessa Lari siis lähti kalaan pariksi tunniksi perämoottorisella veneellä ja tuli takaisin soutuveneen kanssa. Perämoottori jäi nimittäin Päijänteen pohjaan. Niin se vain oli irronnut veneen perälaudasta ja humahtanut vauhdissa syviin vesiin. Onni onnettomuudessa, että tällä kertaa muilta haavereilta säästyttiin, mutta on tämä nyt uskomatonta tuuria! Veneilemästä Lari päivitti Facebookiin lähettämäni kuvan, jossa oli kaksi olutta jääkaapissa ja kaksi makkaraa makkarapannulla saunan kiukaan päällä ja sauna toki lämpiämässä. Olin järjestänyt mukavan kotiin paluun kalasta palaavalle miehelleni. Kuvaa Lari oli kommentoinut muun muassa seuraavasti: ”Onko mualiman paras vaemo miulla?? Tällaiset kuulema oottaa kotona, kun kalasta pääsee takas 😊”, johon itse kommentoin: ”Mutta mulla ei ole kyllä mualiman paras avioukkeli. Tuli kalasta parin sadan euron laskun kanssa, kun tupeloi naapurin veneestä perämoottorin Päijänteen pohjaan. Miten se on mahdollista???!!!”. Tämmönen farssi syntyi siis tästäkin kalareissusta meidän taloudessa. 😀 Ainoa hyvä asia mitä tästä jäi muistoksi, ovat seuraavat kaksi ihanaa kuvaa, jotka Lari nappasi järvellä.

IMG-20150731-WA0002 IMG-20150731-WA0001

Tämän illan ehdottomasti parhaat jutut sen sijaan ovatkin sitten Ensitreffit Alttarilla Us kera Ben & Jerry’s… Eipä tällä kertaa siis muuta, kuin nautitaan 🙂

WP_20150806_20_57_23_Pro

2 Replies to “Eräs surkea kalareissu”

  1. Päivitysilmoitus: Veneremontti | Vesta box

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: