Synttäriylläriä kerrakseen!

Tänään on taas vähän järjestetty yllätyksiä ja toteutettu unelmia. Kuten aiemminkin postauksessani olen kertonut, niin mielestäni elämässä täytyy pyrkiä toteuttamaan omia haaveitaan ja toki myös perheenjäsenten haaveita on mahtavaa toteuttaa yllätysten muodossa! Kaikki lähti siitä, kun veljeni hyppäsi benjihypyn Himoksella alkukesästä ja mainitsi tuon jälkeen, että seuraavaksi hän haluaisi hypätä tandem-benjin Helsingissä Larin kanssa sekä laskuvarjohypyn. Noh, joskus kannattaisi miettiä, mitä suustaan ääneen päästelee ja kenen kuullen, koska siitähän se idea sitten lähti. Aloimme järjestämään veljelleni syntymäpäiväyllätystä porukalla ja varasimme laskunvarjohypyn hänelle. Meille heräsi kuitenkin pieni epäilys, että uskaltaisiko Samppa tuota laskuvarjohyppyä hypätä vai menisikö pupu pöksyyn, joten päätin, että kustannan myös Larille tandemhypyn syntymäpäivälahjaksi, jotta pojat pääsevät hyppäämään samasta koneesta ja ovat tukena toisilleen. Larin kohdalla ei tarvinnut kuitenkaan epäillä, että uskaltaisiko hän hypätä vai ei, koska Larihan yhden hypyn hyppäsi jo muutama vuosi sitten. Lari oli kovasti mukana järjestämässä siis yllätyshyppyä Sampalle, mutta hänellä ei ollut pienintäkään aavistusta siitä, että tulisi hyppäämään myös itse.

 

Meille loogisin paikkahan olisi ollut Tikkakosken lentokenttä läheisen sijaintinsa vuoksi. Oltuani kuitenkin yhteydessä Tikkakosken laskuvarjokerhoon minulle kerrottiin, ettei siellä voitaisi toteuttaa hyppyjä siten, että pojat pääsisivät lähtemään hypyilleen samalta lennolta, vaan heidät pitäisi lennättää taivaalle erikseen peräkkäisillä lennoilla. Halusimme kuitenkin nimenomaan, että he pääsevät samalle lennolle, joten meille suositeltiinkin Utin laskuvarjokerhoa, missä toiveemme pystyttäisiin toteuttamaan. Seuraavaksi olikin sitten edessä tarinan keksiminen Larille, että miksi Sampan hyppy hypätäänkin 200 kilometrin päässä Utissa. Kerroimme Larille, että Tikkakoskelta oli ilmoitettu lentokaluston menevän huoltoon siten, että joko hyppyä pitäisi lykätä paljon eteenpäin tai sitten viikon päästä alun perin aiotusta ajankohdasta pääsisimme hyppyyttämään Sampan Utissa. Ajankohdan siirtymiseen syynä sen sijaan oli Larin venähtänyt polvi. Alun perin hypythän oli varattu jo viikko sitten sunnuntaille, mutta koska Larin polvi venähti kaksi viikkoa sitten, niin hypyn ajankohta oli pakko siirtää, jotta kinttu ehti parantumaan.

 

No sitten oli vielä jäljellä sen tarinan keksiminen, että miten saamme Sampan Utin lentokentälle ilman, että hän osaisi aavistaa, että tässä on nyt joku taka-ajatus. Tähän keksimme tarinan siitä, että isäni, joka harrastaa radioamatöörijuttuja, tarvitsi apua Kouvolan suunnalla yhden valtavan antennin pystyttämiseen, joten sen vuoksi lähdimme koko perhe auttamaan tässä massiivisessa projektissa. Kaikki jekkumme upposivat synttärisankareihin täydestä ja vaikka koko kesän olenkin saanut jatkuvasti miettiä, että kenelle voin sanoa mitäkin ja varsinkin Larin kanssa Sampan yllätyksestä on ollut todella vaikea puhua, niin onnistuimme yllätyksissä täydellisesti!

 

Seuraavassa tunnelmia päivän tapahtumista kuvina.

WP_20150823_18_42_23_Pro (2)
Päästyämme Utin laskuvarjokerhon pihaan, Samppa autuaan tietämättömänä mitä tulisi tapahtumaan, nousimme autosta ylös ja Samppa sai käteensä kuoren, josta paljastui tämä kortti.
WP_20150823_18_43_03_Pro (2)
Ja kortissa sanottiin näin… 🙂
V__31FC (2)
Samaan aikaan Sampasta oli luettavissa melkoinen tunteiden sekamelska, puhdasta pakokauhua, jännitystä ja innostusta! 😀
WP_20150823_19_50_05_Pro (2)
Sampan pohtiessa uskaltaisiko hän hypätä sai seuraavaksi kuoren käteensä Lari. Kuoresta paljastuikin sitten tällainen kortti.
WP_20150823_19_50_25_Pro (2)
Larin kortissa kerrottiin tällä tavalla ja Lari oli täysin äimistynyt ja yllättynyt tästä lahjasta, koska ei ollut myöskään osannut arvata mitään!
WP_20150823_10_25_45_Pro (2)
Yllätetyt synttärisankarit sulattelevat uutisia! 🙂
WP_20150823_10_53_28_Pro (2)
Seuraavaksi sitten täyttelemään lippusia ja lappusia hyppyä varten.
WP_20150823_10_53_35_Pro (2)
Molempia tuntui jännittävän niin paljon, että papereihinkin tuli täyteltyä mitä sun sattuu.
WP_20150823_10_55_49_Pro (2)
Hyppymestaria odotellaan, jotta koulutus hyppyä varten pääsee alkamaan.
WP_20150823_11_30_15_Pro (2)
Koulutuksen jälkeen hyppyvermeet niskaan ja menoksi! Sää oli niin loistava, ettei sopivia säärakoja tarvinnut odotella, vaan pojat pääsivät taivaalle ripeästi aikataulussa.
V__3972 (2)
Kuvassa Sampan ja Larin kanssa hyppymestarit Ahti Kangas ja Anssi Horppu.
WP_20150823_11_44_03_Pro (2)
Koko porukka pakattiin koneeseen ja sitten vain ilmaan!
WP_20150823_12_08_24_Pro (2)
Vasemmalla alhaalla kuvassa liitelee Samppa ja oikealla ylhäällä Lari.
V__A933 (2)
Larihan se siellä liitelee.
V__B97C (2)
Lari myös tässä kuvassa.
V__489D (2)
Samppa puolestaan liitelee tässä kuvassa.
V__CFD1 (2)
Samppa valmistautuu laskeutumiseen.
V__67B0 (2)
Samppa ja Sampan hyppymestari Ahti laskeutuivat hienosti pyllylleen ja tämä ei siis tarkoita sitä, että laskeutumisessa olisi jotain mennyt pieleen! 😀
WP_20150823_12_09_26_Pro (2)
Samppa se vielä tässäkin laskeutumisen tuoksinassa.
V__855E (2)
Sitten olikin Larin ja hyppymestari Anssin vuoro laskeutua.
WP_20150823_12_09_51_Pro (2)
Myös Larin laskeutuminen sujui hyvin pehmeästi ja hienosti!
V__9418 (2)
Lari ja Anssi laskeutuivat aivan paikalleen seisoville jaloille onnistuneesti.
V__F737 (2)
Hyppyjen jälkeen vaihdettiin vielä fiiliksiä ja hehkutettiin upeaa kokemusta.
V__9AEE (2)
Nyt ei enää pelota!
V__E95E (2)
Sampan hypyn kuvaajan lempinimi oli Kääpiö, voitte varmaan kuvasta päätellä miksi! 😀
WP_20150823_12_12_16_Pro (2)
Lari poseerasi vielä hyppynsä kuvaajan sekä hyppymestarin kanssa.
WP_20150823_19_05_05_Pro (2)
Siinäpä arvokas todistusaineisto suoritetusta unelmasta!
WP_20150823_20_04_48_Pro (2)
Ja myös Larin kunniakirja todisteena jo toisesta tandemhypystä.
WP_20150823_12_30_31_Pro (2)
Tehtävä suoritettu ja yksi unelma saavutettu! Onnea vielä molemmille syntymäpäivän johdosta! Oli ilo olla järjestämässä jälleen yhtä unelmaanne todeksi! Omasta puolestani kiitokset myös koko yllätyksenjärjestelytoimikunnalle! Onnistuttiin paremmin kuin hyvin! Hyvä me ja hyvä pojat! 😀

 

2 Replies to “Synttäriylläriä kerrakseen!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: