Loiskis! :D

Yksi lempipaikkojani Jyväskylässä on ehdottomasti Laajavuoressa sijaitseva Rantasipi-kylpylä. Rakastan itseni hemmottelua ja rentoutumista porealtaissa lillumalla. Kylpylä on mielestäni juuri sopiva paikka siihen, että voi keskittyä vain siihen yhteen hetkeen, pysähtymiseen ja olemiseen ja samalla voi unohtaa kaikki arkiset jutut, kuten kotona odottavan siivouksen tai työviikon. Kylpylään meidän piti mennä jo viime viikolla, kuten kerroinkin, mutta kylpylä oli kiinni huollon vuoksi sunnuntaihin saakka, joten pääsimme kylpylään vasta tänään.

DSC_0229 (2)

Tänään otimme matkaan ensimmäistä kertaa myös vedenkestävän puhelimemme ja räpsimmekin räpiköimisen lomassa läjäpäin hauskoja vesikuvia! Tai ainakin meillä oli tosi hauskaa kuvia räpsiessämme ja kuvista voi kyllä hyvin päätellä, että lapsi on terve, kun se leikkii. Me emme ainakaan ottaneet itseämme turhan vakavasti! Toki kylpyläreissuumme kuului myös herkut allasbaarista. Lari hörppäsi siis perinteisen ölppösen ja minä puolestani tilasin itselleni tyypilliseen tapaan oikean kaloripommin jäätelön muodossa! Nam!

DSC_0159 (2) DSC_0186 (2) DSC_0205 (2) DSC_0219 (2) DSC_0230 (2) DSC_0269 (2) DSC_0274 (2) DSC_0278 (2) 20150827_213801 (2) 20150827_213826 (2) DSC_0297 (2)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: