Minun aarteeni! <3

Olen jo pitkään haaveillut design-laukusta. En ole koskaan aiemmin moista omistanut, koska olen pienestä saakka ollut tarkan markan tyttö, tai nykyään ehkä paremminkin tarkan euron tyttö. En ole koskaan raaskinut tuhlata itseeni niin paljon rahaa ellei kyse ole ollut jostain massiivisesta hankinnasta, joka muutenkin maksaisi paljon, kuten tv, huonekalut tai sitten oikeasti ISO kasa vaatteita, jotka ovat olleet tarpeen. Yhdestä laukusta kuitenkin satojen eurojen hinta on mielestäni ollut vain aivan älyttömän päätä huimaava summa, enkä siis sellaiseen ole raaskinut tuhlata. Toki kuitenkin Larille olen näyttänyt netistä läjäpäin erilaisia muotitalojen laukkuja, joita mielessäni olen himoinnut ja Lari tämän unelman olikin laittanut talteen korvan taakse. Tänä vuonna syntymäpäivälahjaksi sainkin siis valikoida netistä mieleiseni merkkilaukun ja tämän kuultuani mielitietty oli kyllä saman tien tiedossa. Tätä laukkua olin himoinnut jo viime talvesta asti ja rakkaus tähän laukkuun ei ollut sammunut syntymäpäiväänikään mennessä, joten sehän se tilaukseen lähtikin sitten saman tien. Aiemmin tällä viikolla tämä aarteeni saapui postissa ja tässäpä se nyt on! Uunituore pakasta vedetty Michael Korsin laukku, jota voisin säilyttää vaikka lasivitriinissä kunniapaikalla! Toisaalta olen kyllä sitä mieltä, että tämä ihanuus ansaitsee rutkasti ulkoilutusta kanssani ja katsotaan nyt, kun pääsemme tutuiksi keskenämme, niin suostunko enää nukkumaankaan ilman ihanaa laukkuani! 😀

WP_20150830_17_37_03_Pro (2) WP_20150830_17_37_19_Pro (2) WP_20150830_17_37_49_Pro (2)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: