Tärkeitä päiviä <3

Kesälomaamme on viikko aikaa ja se pitäisi vielä töissä jaksaa joten kuten pinnistää. Sen jälkeen pääsemme kahdeksi viikoksi viettämään ansaittua lomamme toista puoliskoa, nauttimaan Roomasta ja ulkoilemaan Nalan kanssa metsään ja mitäs kaikkea kivaa se loma sitten sisältääkään. Sain työkaveriltani alkuviikosta Rooman matkaoppaan lainaan, jota olenkin lueskellut tällä viikolla mielenkiinnolla. Oppaasta olemme löytäneet monta hyvää ravintola- ja shoppailuvinkkiä, jotka meinasimme kyllä laittaa korvan taakse. Kirjassa on myös paljon mielenkiintoista tietoa nähtävyyksistä, joita ehdottomasti aiomme mennä katsomaan. Matkaamme helpottamaan latasimme puhelimeen Rooman offline-kartaston, johon olemme merkinneet muun muassa mielenkiintoisten kauppojen, ravintoloiden, kahviloiden ja nähtävyyksien osoitteet valmiiksi ylös. Onnistuneen matkan resepti omasta mielestäni onkin kulttuuria, historiaa, ostoksia, mukavaa tekemistä, rentoutumista, hyvää ruokaa ja etenkin hyvää seuraa sopivassa suhteessa hyvillä yöunilla kruunattuna tietysti.

WP_20150905_06_35_55_Pro (2) V__1697

Ennen kesälomaamme edessä on kuitenkin tärkeä viikonloppu, koska tänä viikonloppuna Lari viettää syntymäpäiviään ja samana päivänähän meillä on hääpäivä. Kaksi vuotta avioliittoelämää tulee siis täyteen, joten näitä tärkeitä päiviä päätimme lähteä juhlimaan pienellä kotimaan minilomalla. Tällä hetkellä istumme autossa matkalla Turkuun, jossa vietämme rentouttavaa ja mukavaa aikaa käymällä Turun linnassa, nauttimalla kylpylähotellin altaista ja tietysti syömällä hyvin, mitenkäs muutenkaan. Turussa en olekaan kerennyt pysähtymään vuosiin. Monena vuonna Turusta olemme lähteneet laivalla Ahvenanmaalle loman viettoon, mutta Turussa viimeksi voin sanoa käyneeni varmaan 15 vuotta sitten. Tuosta reissusta muistan vain sen, että kävimme silloin Turun linnassa ja siellä oli silloin menossa joku keskiaikaistapahtuma. Linnassa oli linnanneitoja ja seppä takoi minulle ja veljelleni jostain raudan palasta kolikot, johon hän teki reiän ja pujotti narun. Tuo kolikko on varmaan vieläkin tallessa jossakin kaapin perukoilla. Siinäpä kaikki mitä Turusta muistan, joten todella kiva kyllä mennä käymään taas. Oikein mukavaa viikonloppua siispä kaikille ja palataan taas viikonlopun jälkeen.

WP_20150905_07_37_49_Pro
Pikkuisen tärähtänyt kuva, mutta niin me vähän aamuviiden herätyksestä johtuen ollaankin tärähtäneitä 😀

 

One Reply to “Tärkeitä päiviä <3”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: