Viimeinen lomaviikko lusittu

Niin, vähiin käy ennen kuin loppuu. Loma siis. Kaksi viikkoa kesälomaa hurahti aika vauhdilla. Hyvä, että tuota aikaa kerkesi edes huomaamaan. Toisaalta, kun tässä viimeisenä vapaailtana ennen huomista työpöydän ääreen palaamista miettii viimeistä kahta viikkoa, niin aika paljon tuohonkin aikaan taas mahtui tapahtumia ja tekemistä. Ensimmäisellä lomaviikolla nautimme ihanasta Roomasta, josta pari päivää sitten kerroinkin jo pitkät jorinat täällä blogissa ja tämä toinen lomaviikkomme onkin sitten mennyt palautuessa fyysisestikin aika rankasta reissusta ja touhutessa mukavia arkisempia juttuja.

 

Kotiuduttuamme edessä oli tietysti matkalaukkujen purkaminen ja Nala sai oman Italian tuliaisensa. Todettiin kyllä, että seuraavalla kerralla en tuo tuolle vintiölle muuta kuin korkeintaan kiven katuojasta. Viisi minuuttia ja siinä oli Nalan ilo tuliaisestaan leviteltynä pitkin olohuoneemme lattiaa ja toisella niin tyytyväinen ilme! Onneksi sentään muut tuliaisia saaneet arvostivat tuomisiamme edes hivenen enemmän. 😀

WP_20150920_18_42_42_Pro (2)

Tästä toisesta lomaviikosta on muuten selkeästi vähemmän kuvia kuin ensimmäisestä. Jännä juttu. Aika harvassa tilanteessa on ollut kamera valmiina ja kuvia on tullut napattua aika harvakseltaan. Se tuli huomattua, kun selailin kuvia puhelimistamme. Alkuviikosta suuntasimme shoppailemaan vähän Jyväskylän keskustaan ja kävimme heittämässä aivot narikkaan leffateatterissa, kun katsastimme Kätyrit. Olen kyllä aivan hurahtanut noihin ylisöpöihin hahmoihin!

WP_20150922_12_24_54_Pro (2)

Lomaviikollamme ennätimme myös parin päivän reissulle Kuopion suunnalle. Toki tähän reissuun sisältyi myös shoppailureissu Ikeaan ja tulipahan koluttua vaikka minkämoista kirpputoria läpi myös ja tehtyä kaikenlaisia kivoja löytöjä. Lomaviikon aikana olemme myös herkutelleet ruualla kuten tapoihimme kuuluu. Kuopion reissulla pizzalla tuli käytyä jälleen hyväksi todetussa Pub Vanhassa Kaivoksessa. Suosittelen!

WP_20150923_16_39_24_Pro (2)

Kuopiosta palattuamme nyt viikonloppu onkin kulunut muun muassa hyvän ruuan merkeissä ravintolassa ja kotosalla, kun keittiössämme on valmistunut jos jonkinmoista herkkua ja Lari lunasti perjantai-iltana hääpäivänämme lahjaksi saamansa lahjakortin, jossa vaimo lupasi tarjota ravintolaillallisen. Kotosalla taas on kokkailtu muun muassa leivitettyä broileria ja kermaperunoita, quesadilloja itsetehdyn paprikasalsan kera ja nyt viimeisimpänä kruunaus lomalle eli tuoretta pannaria kermavaahdon ja itsetehdyn vadelmahillon kera. Nam!

WP_20150925_21_15_58_Pro (2) WP_20150927_18_54_38_Pro (2)

Josko näillä eväillä ja tekemisillä olisi ladattu taas virtaa akkuihin saapuvaa syksyä varten ja jaksaisi taas hetken ahertaa työmaalla! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: