Syksyinen fiilis

Loman jälkeen arki on lähtenyt käyntiin aika hulinalla ja tekemistä on riittänyt vaikka muillekin jakaa. Monta juttua odottaa vielä tekijäänsäkin, kun ei ole aika riittänyt joka paikkaan. Tänään on singottu päättömästi paikasta toiseen, mutta eilen arjesta kerkesimme vähän nauttimaankin. Koulukaverini vuosien takaa tuli eilen meille tekemään kotikäynnin hierontapöydän kanssa ja Lari pääsi pöydälle makaamaan reporangaksi ja ”nauttimaan” perinteisestä suomalaisesta jäsenkorjauksesta ja hieronnasta, joka Larin mukaan kuulemma välillä tuntui taivaallisen hyvältä ja välillä tuli taas itku silmässä äitiä ikävä. Lari kuitenkin rakastui tähän hoitomuotoon niin, että seuraava aika on jo varattuna kalenteriin ensi kuulle.

 

Minä sen sijaan annoin pojille työrauhan ja Nalan kanssa lähdimme nauttimaan syksyisestä metsästä ja tulihan siellä muutama valokuvakin napsaistua. Toivoin näkeväni lenkin aikana kauniita ruskan sävyjä ja kyllä sieltä paljon monenmoista sävyä löytyikin. Syksyssä on kyllä ehdottomasti parasta ruskan upeat värit ja se, että pääsee taas sytyttelemään kynttilät pitkin kotia hämärtyvissä illoissa!

WP_20150929_18_19_23_Pro (2) WP_20150929_18_21_00_Pro (2) WP_20150929_18_41_32_Pro (2) WP_20150929_19_16_13_Pro (2)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: