Pulla kuin pulla

Olin unohtanut vuosittaisen Ruotsista alkunsa saaneen kanelipullan päivän tyystin. Kanelipullan päivää juhlitaan perinteisesti 4.10. ja olen armottomana pullien ystävänä leiponut jo monena vuonna korvapuusteja aina kanelipullan päivänä ja laittanut pakkaseen talven kahvitteluja varten säilöön. Tänä vuonna tosiaan tämän unohdin tyystin ja asia muistui mieleen vasta, kun Lari tämän asian tajusi tänä aamuna. Korvapuusteja en kuitenkaan tänään enää kerennyt leipomaan, koska päivän ohjelma oli jo täynnä kaikenlaista puuhaa, kuten kahvittelua mummon luona, Nalan harjausta ja pihan siivousta syysteloille.

 

Muistin kuitenkin, että pakkasestahan tavallista pullaa kuitenkin löytyy, joten sulatettiinpa pullat ja tehtiin perinteiset laskiaispullat näin syksyn kunniaksi. Pitihän sitä nyt pullapäivänä pullaa saada, joten korvattiin nyt tällä kertaa sitten korvapuustit laskiaispullilla. Käyhän se näinkin! 😀

WP_20151004_19_29_49_Pro (2)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: