Kyytiä kaamosmasennukselle!

Syksy on lähtenyt käyntiin aika vauhdikkaasti. Siinä missä loppukesä meni vähän laiskotellessa ja kulutellen aikaansa, niin alkusyksystä puuhaa on sitten taas riittänyt senkin edestä. Syksyyn sijoittunutta kesälomaamme lukuun ottamatta aikataulu ei ole sen erikoisemmista asioista täyttynyt, mutta kotiaskareet, ystävät, kirpparikierrokset, sukulaiset ja ulkoilu ovat täyttäneet vapaa-aikaa ihan kiitettävästi. Syksyllä Nalan kanssa ulkoilustakin nauttii taas ihan eri tavalla, kun kesän hiostavan kuuma pöllyävä ilma on vaihtunut syksyn puhtaan raikkaaseen ja viileään ilmaan. Metsälenkitkin tuovat ihan eri tavalla eloa ja energiaa niin kroppaan kuin korvien väliinkin!

WP_20151007_18_20_43_Pro (2)
Kärpässienet eivät sitten todellakaan kuulu kerättävien sienten joukkoon 🙂

WP_20151005_14_59_44_Pro (2) WP_20151005_15_00_19_Pro (2) WP_20151005_15_01_02_Pro (2) WP_20151005_15_02_34_Pro (2)

Tänä viikonloppuna tiedossa ei ole sen ihmeempää, koska meillä molemmilla oli työntäyteinen viikonloppu, jota piristämään piti toki käydä ostamassa lauantaiherkut kaupasta. Muuten viikonloppu kuluukin pitkälti kotosalla kotiruuan parissa ja kotona touhuten. Yksi tuskaisen painavan vaatekaapin siirto yläkerrasta alakertaan olisi tiedossa huomenna ja mietinpähän itseasiassa jo, että pitäisikö ulkovalojakin jo kaivaa varaston perukoilta esille pikku hiljaa.

WP_20151010_08_58_08_Pro (2)

Olen ehdottomasti henkeen ja vereen jouluihminen. Minulle ei ole lainkaan liian aikaista aloittaa joululahjojen suunnitteluakin jo heti juhannuksen jälkeen ja rakastan laittaa joulua kotiin. Mitään ylikoristeltua jenkkijoulua en kaipaa, mutta joululiinat ja muutamat rakkaat koristeet kaivan kyllä esille joka jouluksi. Ulkona meillä on joulupuuksi koristeltu monena vuonna sypressi, koska sisällä joulukuusta ei ole ollut. Jouluisia koristeita en ihan vielä kuitenkaan meinannut kaivaa esille, vaan jos tässä vaiheessa tänä viikonloppuna pimeneviin iltoihin saisi vähän valoa kirkkailla valoilla ja kauniilla lyhdyillä. Se voisi olla kyllä mukavaa ajatellen Larin kaamosmasennustakin. Itseeni en ole huomannut pimeyden vaikuttavan mitenkään, mutta Lariin pimenevät vuorokaudet vaikuttavat selvästi joka vuosi näihin aikoihin vetämällä mieltä apeaksi. Valoa siispä pimeyteen, unta kaaliin ja vitamiinia naamariin, niin josko siitä saataisiin apua alkavaan kaamosmasennukseen.

 

Onko sinulla jotain huippuhyviksi todettuja konsteja kaamosmasennuksen häätämiseksi? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: