Nuhanenä

Otsikko oikeastaan kertookin kaiken oleellisen tämän hetken fiiliksistä. Niinhän siinä siispä kävi, että sunnuntaiaamuna alkanut flunssa sai yliotteen tästä naisesta ja nyt sitä ollaankin sitten potilaana kotona nokka tukossa yskien ja aivastellen. Tänä aamuna kipaisin vielä kukon laulun aikaan silmät ristissä laboratorioon näytteitä antamaan ja aamun piristykseksi sain tuntea itseni pitkästä aikaa aivan pikkulapseksi, kun näytteenottaja antoi minulle pillimehun, kun kestin niin hienosti kurkun sörkkimisen pumpulipuikoilla. 😀

WP_20151021_08_11_31_Pro (2)

Muutoin tässä viltin alla sairastellessa maistuukin sitten höyryävän kuuma tee ja kreikkalainen jogurtti hunajan kera. Tähän herkkuun rakastuin Turkin matkallamme, kun siellä aamupalapöydän yksi kulmakivistä oli maustamaton turkkilainen jogurtti ja suoraan kennosta leikattu pala hunajaa. Voi että tämä yhdistelmä maistuikin hyvälle ja sillä herkuttelin joka aamu Turkin matkallamme reilu vuosi sitten. Nyt edelleen rakastan tätä komboa kyllä aivan yhtä paljon. Happaman jogurtin ja makean hunajan yhdistelmä on aivan lyömätön!

WP_20151020_17_11_31_Pro (2)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: