Glögi <3

Joulun lähestyessä ja syksyn edetessä kauppojen hyllyille ilmestyvät mitä moninaisemmat glögit. Glögi on yksi lempijuomistani. Rakastan sen mausteista lämpöä. Glögiä meillä kuluukin joka vuosi joulun molemmin puolin monen kuukauden ajan litratolkulla. Kaupan valmisglögit ovat kyllä maistuvia, mutta myös järkyttäviä sokeripommeja, joten niitä litkimällä kuppikaupalla saa kyllä tuntea glögin jenkkakahvoissakin. 😀 Meillä on jo viime talvena sekä nyt tänä syksynä tehty glögiä kotona maustamalla mustaherukkamehua. Ykkösmausteen glögimauste on siis ollut ahkerassa kulutuksessa ja vaikka mustaherukkamehussakin sokeria piisaa, niin ei kuitenkaan samoissa määrin kuin valmisglögeissä.

WP_20151029_21_02_15_Pro (2)

Tänään meillä herkuteltiin glögillä ja berliininmunkeilla. Viikonloppu onkin jo aivan ovella ja huomisen työpäivän jälkeen suuntaamme auton nokan kohti Poria ja Larin kotikulmia. Larilla on edessä pitkään odotettu luokkakokous ja muuten ohjelmassa onkin vain lähinnä oleilua ja koirien loputtomien energiavarastojen tyhjennystä. Nala pääsee touhuamaan kaverinsa Tatun kanssa viikonlopuksi ja ”paimentamaan” hevosia, mikä on näiden koirien mielestä varsin hulvaton leikki.

WP_20151029_21_02_26_Pro (2) WP_20151029_21_02_39_Pro (2)

Näillä eväillä kohti viikonloppua ja mukavaa viikonloppua siispä kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: