Meillä on uutisia <3

Pitkään olemme tätä tietoa pantanneet odottaen, että ultraäänitutkimuksista saisimme vain hyviä uutisia, jotta uskaltaisimme uutisemme sanoa ääneen. Kohta perheemme kasvaa nimittäin neljäpäiseksi ja ennen kuin joku kerkeää innostumaan kaksosista, niin ei, emme odota kaksosia. Ihan yksi vauva tuolla masussa kasvaa ja se yksi perheenjäsenemmehän on toki Nala, ylpeä isosisko. 🙂

WP_20151106_11_42_09_Pro 1
Ultrassa vauvalla oli peukku suussa ja ahkera imeminen käynnissä 😀

Tänään tuli juuri 21 raskausviikkoa täyteen ja huomenna starttaa sitten 22. raskausviikko käyntiin. Puoliväli on siis ylitetty ja laskettu aikamme onkin 23.3. Kevätvauvaa siispä odotellessa. Rakenneultra meillä oli viime viikolla ja sieltä tosiaan saimme vain iloisia uutisia ja tähän asti kaikki näyttäisi menneen oikein hyvin. Olemme erittäin onnellisia pienestä tulokkaastamme ja kovasti häntä jo tänne odotamme. Eipä taida vauva arvatakaan, että tulee varmasti saamaan jo ensimmäiset joululahjatkin tänä jouluna. 😀

WP_20150917_20_39_08_Pro_edited
Tämä kuva on alkusyksyn Rooman matkaltamme, kun raskausmasu alkoi tulla näkyviin. Larin kanssa vertailtiin masuja 😀

Nyt on kyllä aivan ihanaa, kun nämä uutiset on saanut kertoa, niin helpottaa varmasti tätä bloginkin päivittämistä. Kesästä asti blogin päivittäminen on ollut aika haastavaa, koska elämämme on pyörinyt hyvin paljon vauvajutuissa viime kuukaudet. Vauva-aiheen ympäriltä olisin keksinyt paljonkin kirjoitettavaa, mutta esimerkiksi loppukesän ja alkusyksyn kuuden viikon pahoinvointi vei minut niin tiiviisti sohvan pohjalle, että sieltä oli vähän vaikea sen enempää mitään tännekään kirjoitella. Nyt sitten, kun vauvan tulo on alkanut tuntua todellisemmalta tässä syksyn edetessä, niin aika on kulunut paljon Toria selaillessa sekä kirppareita kiertäessä ja vauvaa varten on haalittu tarpeellisia hankintoja edullisesti sieltä täältä. Näistä vauva-aiheisista jutuista on siis varmasti luvassa paljon postauksia jatkossa.

WP_20151101_19_53_58_Pro (2)
Tässä ensimmäiset maistiaiset ihanista kirpparilöydöistämme ❤

3 Replies to “Meillä on uutisia <3”

  1. ONNEA ihan hirmuisesti ja ihanaa odotusta teille molemmille. Hyvin ilmeisestikin nyt jaksat, kun pahoinvointi on jo helpottanut. Ihanaa joulun odotusta ja ehkä pienokainen ei nyt vielä tänä jouluna tarvitse niin kauhiasti niitä joululahjoja 😉 rapsutuksia isosiskolle! terkkusin Sirpa ja Pena

    Tykkää

    1. Kiitokset meidän koko perheeltä ja mukavaa joulun odotusta myös sinne koko poppoolle! ❤ No vauvalle voi pakettiin kuusen alle laittaa jotain mukavaa ja tarpeellista, mikä pitäisi joka tapauksessa hankkia tai sitten jotakin vähemmän tarpeellista, minkä hankkimiselle tuleva äiti tarvitsee vain hyvän tekosyyn (joululahja :D).

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: