Millä mielellä isosisko on?

Ensimmäisenä täytyy kyllä kiittää kaikista ihanista onnitteluista mitä olemme saaneet vauvauutisemme johdosta! Itse ainakin aivan häkellyin, että miten paljon onnen toivotuksia meille satelikaan ja monet vanhat tutut jopa vuosienkin takaa laittoivat viestiä uutiseemme liittyen. Olemme siis todella kiitollisia kaikesta siitä onnesta, mitä meille nyt on eilisestä asti jaettu! ❤

 

Kiitollisia olemme myös kaikista superihanista vauvalahjoista, mitä olemme perheiltämme ja sukulaisiltamme jo tähänkin mennessä saaneet. Vauva ei ilmeisesti ole sekoittanut ainoastaan meidän tulevien vanhempien päitä, vaan myös läheisemme elävät täysillä tässä jännittävässä elämänvaiheessamme mukana. Itse koen hyvin tärkeäksi sen, että uutisemme on otettu suurella ilolla vastaan lähipiirissämme ja varmasti esimerkiksi perheidemme ja sukujemme jo vanhemmiksi ennättäneillä jäsenillä on paljon kallisarvoista tietoa jaettavana kanssamme ja tarpeellisia vinkkejä vauva-arjen iloksi ja helpotukseksi. 😀

WP_20151017_20_36_01_Pro_edited
Larin täti oli kutonut vauvalle lahjaksi aivan ihastuttavan nutun ja myssyn!
WP_20151018_15_49_46_Pro_edited
Saimme myös bola-korun, mikä oli aivan uusi tuttavuus minulle. Nyt kuljenkin ihmishelistimenä joka päivä ja olen aivan rakastunut tähän värikkääseen koruuni! 🙂

 

Mutta mennäänpä sitten siihen itse aiheeseen, mistä ajattelin tänään kirjoitella eli siihen, että millä mielellä Nala tulevaa vauvaa odottelee. Nala selvästikin on jo hoksannut, että jotakin tässä odotellaan tai että jotakin tulee tapahtumaan. Onhan koiralla toki huippukuulo ja varmasti Nalakin on jo pidemmän tovin kuullut vauvan tuolla masussani. Toisinaan Nala on osoittanut kiinnostusta masuani kohtaan ja jäänyt kuuntelemaan, mutta ei vielä suuremmissa määrin. Sen sijaan kaikki vauvan tarvikkeet ovat kiinnostaneet Nalaa alusta asti aivan todenteolla. Kaikki vauvan tarvikkeet ja vaatteet on pitänyt nuuskuttaa antaumuksella läpi moneen kertaan. Jos tuon kirpparilta muovipussillisen vauvan vaatteita, niin Nala tunkee jo heti eteisessä koko päänsä muovipussiin ja myllertää sen huolella läpi. Meillä on myös jo hankittuna vaunut ja kunnostusta vaille oleva kehto. Vaunuista Nala on ollut selvästi kiinnostunut ja viimeksi eilen Nala kävi taas kurkkaamassa vaunuihin sen näköisenä, että täältä nyt edelleenkin puuttuu joku. No Nala joutuu vielä hyvän tovin odottelemaan ennen kuin se vauva todella sitten yhtäkkiä onkin siellä vaunuissa tai kehdossa vastassa, kun Nala menee laidan yli kurkkaamaan.

WP_20151021_17_45_02_Pro (2)
Nala ei turhia vauvan tulosta stressaa vaan päikkärit maistuu esimerkiksi mamman sylissä sohvassa reporankana. 🙂

 

Nala on luonnostaan hyvin arka lasten suhteen, mutta on muutamia lapsia, joiden kanssa Nala on ollut enemmänkin tekemisissä ja heistä Nala on pikemminkin kiinnostunut kuin että karttaisi heitä. Uskon siis, että Nalasta tulee loistava isosisko ja Larille maalailinkin jo mielikuvaa Nalan tekemästä ”kerrossängystä”, kun vauva nukkuu pinnasängyssä ja Nala parkkeeraa itsensä pinnasängyn alle. 😀 Ainoa asia mistä Nalan kanssa joudumme varmasti keskustelemaan vielä monet kerrat on se, että mitkä lelut on lelupoliisi Nalan leluja ja mitkä lelut ovat sitten vauvan leluja. Nala on nimittäin kovasti sitä mieltä, että vauva saa pitää kaikki muut tavaransa, paitsi lelut. Nala niin mielellään omisi kaikki lelut itselleen! 😀

WP_20151022_16_52_32_Pro_edited
Torin kautta tein kaupat muun muassa aivan ihastuttavan söpöstä vauvan sänky-/vaunulelusta.
WP_20151022_16_54_02_Pro_edited
Tästäkin lelusta kävimme Nalan kanssa keskustelua, että tämä lelu on sitten vauvan eikä Nalan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: