Mikä fiilis?

Tänään on kyllä hyvä fiilis. Työviikko tuli päätökseensä pari tuntia sitten ja lauantaivuorostakin selvittiin, vaikka iskias on päättänyt alkaa vihoittelemaan ihan tosissaan. Tästä viikonlopusta tuli kuitenkin tämmöinen pienimuotoinen shoppailuviikonloppu ja hyvät, edulliset ostokset saavat aina hyvälle tuulelle. Torissa tein edulliset kaupat parista aivan uudesta vielä avaamattomana paketissaan olevasta vauvan puuhalelusta sekä Disneyn huppupyyhkeestä ja eilisen iltavuoroni aikana Lari kävi hakemassa ostokset myyjältä. Tänään sitten lauantaivuoroni aikana Muuramessa järjestettiin Mannerheimin lastensuojeluliiton Muuramen paikallisyhdistyksen toimesta lasten vaate- ja tarvikekirppis parin tunnin ajan ja Lari sekä vanhempani lähtivätkin loputtoman ostoslistani kanssa tekemään löytöjä kirpparille. Ja todella hyviä löytöjä olivatkin tehneet. Vauvalle löytyi taas kaikkea tarpeellista edulliseen hintaan. Suurkiitokset ”shoppailutiimille” siispä! Seuraavaksi muutamia kuvia ostoksista.

WP_20151114_17_36_19_Pro_edited
Puuhakuutio
WP_20151113_20_41_07_Pro_edited
Kiva kaveri vauvalle 🙂
WP_20151113_20_39_52_Pro_edited
Nalle Puh -pyyhe
V__EA51_edited
Tämän päivän kirpparilöytöjä 🙂 Pappa löysi tulevalle lapsenlapselleen muun muassa superihanan jättinallen! Myös monenmoista lelua ja satukirjaa oli tarttunut matkaan.
WP_20151114_18_11_35_Pro_edited
Rapiseva, helisevä ja vinkuva kilpikonna 🙂

 

Kun sitten pääsin vihdoin töistä, niin autossa apukuskin paikalla odottikin seuraavanlainen ylläri. Nalle Puhin kainalossa oli ruusukimppu! Tästä jos mistä tuli kyllä niin hyvä fiilis aloittaa viikonloppu ja nyt tässä tätä postausta näpytellessä Lari valmistaa keittiössä meille dippailuillallista, jossa on pilkottuna erilaisia kasviksia, omatekoisia nugetteja ja bataattiranskalaisia sekä paria erilaista dippiä, Näiden seuraksi vielä uunissa paistettua patonkia. Kyllä nyt vaimoa hemmotellaan! Etten vain menisi pilalle…

WP_20151114_15_04_25_Pro_edited
Tämä näky autossa oli kyllä aivan napakymppi työpäivän päätteeksi! 🙂
WP_20151114_16_39_12_Pro_edited
Lari pääsi heti touhuamaan keittiöön upouusien pannujen kanssa. Kyllä nyt kelpaa kokin kokkailla!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: