Joulumuisto lapsuudesta

Jes! Nyt se vihdoin tapahtuu! Nimittäin se, että tänä jouluna saan suklaakalenterin, josta kukaan ei syö suklaita selkäni takana jo ennen kuin joulukuu on edes alkanut. Oletettavasti tänä vuonna saan myös itse syödä omat suklaani ihka uudesta joulukalenteristani, jonka Lari osti tänään minulle. Tässä vaiheessa lienee ehkä tarpeen avata hieman lapsuusmuistoani, mikä liittyy tähän aiheeseen. Lapsena tämä yllätys ei välttämättä ollut kovin mieleinen, mutta nykyisin se vain naurattaa huvittavana muistona.

 

Lapsena minulle ja veljelleni ostettiin aina omat suklaakalenterit jouluksi. Pikkuveli oli malttamaton oman kalenterinsa kanssa joka vuosi ja söi kaikki omat suklaansa tosiaan jo ennen joulukuun ensimmäistä päivää. Minä taas olin säästäväinen lapsi ja säästin oman kalenterini suklaita jouluun asti, että sitten saisin kerralla avata kaikki luukut ja nautiskella omat suklaani. Tai ainakin niin kuvittelin, mutta todellisuus oli hyvin toinen. Veljeni kävi nimittäin salaa availemassa minun kalenteristani luukut ja syömässä suklaat, kun oli oman kalenterinsa jo rohmunnut tyhjäksi. Napattuaan suklaan luukusta, hän sulki luukun siististi, ettei siitä huomaisi, että luukulla on käyty. Jouluna kun sitten aloin availemaan kalenterini luukkuja, olikin minulla vain tyhjä kalenteri.

 

Nyt minulla ei sitten vuosikausiin suklaakalenteria ole ollutkaan, mutta Larin kuultua tämän joulumuistoni halusi hän jo itse asiassa viime jouluna ilahduttaa ostamalla minulle ikioman suklaakalenterin, jonka suklaat saisin syödä ihan itse. Viime jouluna tuo kaunis ajatus pääsi kuitenkin unohtumaan tyystin, mutta nyt tänä jouluna on ihka oma suklaakalenteri minulle hankittuna ja odotan jo joulukuun alkua ihan innoissani, kun pääsen avaamaan ensimmäisen luukun kalenteristani ja siellä ihan oikeasti on suklaa vain ja ainoastaan minua varten!

WP_20151116_19_54_02_Pro_edited

Tämän tarinan kerroin tosiaan kaikella rakkaudella veljeäni kohtaan. Kaunoja tästä muistosta ei todellakaan ole jäänyt ja veljeni on todellakin paras (ja ainoa 😀 ) sisarukseni, mitä minulla on koskaan ollut! ❤

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: