Jouluostoksilla

Tänään päivä vierähtikin hyvin kaupungilla kierrellessä jouluostosten merkeissä. Joululahjoja tuli haalittua sieltä täältä matkaan ja hyviä löytöjä mielestäni teimmekin. Jyväskylän joulukadun kojut käytiin myös katsastamassa, mutta sieltä ei nyt tehty ostoksia, koska samat kojut löytyvät myös ensi viikonlopun Joulumarkkinoilta Jyväskylän Paviljongista, jonne olemme suuntaamassa lauantaina. Kirpparilla tuli myös pyörähdettyä ja sieltä löytyikin vauvalle kaikkea kivaa, kuten esimerkiksi satukirjoja, joita meillä alkaakin olemaan jo ihan mukavasti ja vanhempieni luona pitäisi vielä käydä penkomassa läpi omat lapsuuden aikaiset satukirjani, että mitä kaikkea sieltäkin vielä sattuisi löytymään.

WP_20151122_17_49_31_Pro_edited

Joululahjojen hankkimisessa itselläni on ollut monena vuonna erilaisia teemoja, joiden mukaan olen koittanut valikoida kullekin lahjan saajalle mieluisia lahjoja. Yhtenä vuonna tuli ostettua paljon ihonhoitoon ja kosmetiikkaan liittyviä tuotteita ja toisena vuonna taas jotenkin mieli veti ”luksustuotteiden” pariin, jolloin läheiset saivat lahjaksi esimerkiksi koruja ja kristallia. Joka tapauksessa olen kuitenkin aina yrittänyt valikoida sellaisia lahjoja, joista lahjan saaja oikeasti pitäisi. Turhaa, ei toivottua, kaapin perukoille piilotettavaa rojua en tohtisi kellekään ostaa vaan aina tosiaan toivon, että valitsemani lahja olisi oikeasti saajalleenkin mieluinen. Tänä vuonna selkeäksi teemaksi joululahjoissa on noussut hyvänmielen lahjat sekä suomalaisuus. Tässä siispä perheenjäsenillemmekin vinkkiä tulevista lahjoista! Enempää en paljasta…

WP_20151122_18_45_25_Pro_edited WP_20151122_18_45_55_Pro_edited

Viiden tunnin shoppailukierroksen jälkeen maistuikin todella hyvin omatekoinen piirakka, jossa täytteenä oli kinkkua, sipulia ja tomaattia. Kylläpä kelpasi tällaisella herkulla täyttää kurniva vatsa ja lahjojen paketoinnin jälkeen voikin sitten suunnata seuraavaksi vielä hiomaan vauvalle kehtoa. Kehdosta on luvassa oma postauksensa sitten, kun saamme tuon ikuisuusprojektin valmiiksi. En malta odottaa millaisen muodonmuutoksen kehto tuleekaan kokemaan. Toivottavasti se muutos on myös onnistunut! 😀

WP_20151122_18_59_20_Pro_edited WP_20151122_18_58_59_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: