Ensimmäinen luukku!

Joulukuu alkoi tänään, mikä tarkoittaa meille montaakin asiaa. Joulukuu on täynnä tekemistä ja menemistä, mutta se starttasi kyllä mitä parhaimmalla tavalla. Tänään nimittäin sain vihdoin ja viimein avata oman suklaakalenterini ensimmäisen luukun ja sieltä paljastui ihan oikeasti suklaa, jota kukaan ei ollut ennättänyt syömään ennen minua! Nyt viimeistään jo voi siis toivottaa kaikille hyvät joulunodotukset, koska joulu on jo aivan nurkan takana!

WP_20151201_19_13_03_Pro_edited WP_20151201_19_16_36_Pro_edited

Toinen mahtava juttu, jolla aloitimme tämän kuun, oli ensimmäinen perhevalmennus. Ensimmäinen perhevalmennuskertamme oli tosiaan tänään ja pari muutakin valmennuskertaa tähän joulukuulle vielä mahtuu. Valmennuksethan eivät toki ole pakollisia, mutta koska en todellakaan pidä itseäni vielä valmiina vanhempana ja tietoa, jota en tiedä, on valtavasti, niin näen nämä valmennukset ainoastaan positiivisena asiana ja haluan olla siellä mukana kartuttamassa olematonta tietoani. Perheessäni tai suvussani ei ole sellaisia pieniä vauvoja tai taaperoita, joiden kanssa olisin vuosien varrella oppinut touhuamaan ja saanut varmuutta lastenhoidosta, joten koen, että opittavaa on kyllä paljon. Ensimmäisellä valmennuskerralla aiheena oli liikenneturva ja hampaidenhoito. Vaikka näistä asioista perustiedot luulenkin omaavani, niin valmennuksessa tuli kyllä esille paljon sellaistakin tietoa, mitä en ennestään tiennyt sekä monia herättäviä ajatuksia, mitä ei ole edes tarvinnut ajatella ennen oman lapsen saamista. Nautin kyllä suunnattomasti vauva-arkeen ja vanhemmuuteen valmistautumisesta sillä välin, kun odottelen sitä meille maailman söpöintä käärylettä syntyväksi.

WP_20151201_19_26_43_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: