Jouluinen kesäloma

Tänään alkoi jälleen kesäloma! Meillä on pari lomapäivää kesältä jäänyt käyttämättä, joten nyt loppuviikon saamme nauttia kesäisestä lomastamme. Kieltämättä kyllä tämmöinen pidennetty viikonloppu joulun hulinoiden keskelle tekee ihan hyvää. Suunnitelmissa on ainakin käydä leffassa ja kylpylässä. Kotoa emme ole sen kauemmas mihinkään reissuun tällä kertaa lähdössä, koska ajatuksena hiukan olisi lähteä minilomalle Tallinnaan talvilomallamme tammikuussa, mikäli raskaus sujuu ongelmitta ja sen puolesta on turvallista lähteä. Nyt siis vain nautitaan vapaapäivistä, tehdään kivoja juttuja, ehkäpä valmistetaan vähän hyvää ruokaa, ulkoillaan Nalan kanssa ja huomenna suunnataan iltapäivällä jälleen perhevalmennukseen.

 

Joulukuun toinen päivä tarkoitti myös sitä, että joulukalenterista sai avata toisen luukun ja taas siellä oli suklaa ihan vain minua varten. On tämä mukavaa! Postin mukana saapui myös kummini lähettämä nimipäiväkortti, joka oli Postin lakkoilujen vuoksi ollut matkalla yli viikon. Kortti oli ihana jouluinen kuvakalenteri, joka on tullut kyllä jo perinteeksi, että sellainen marraskuun lopulla kirjekuoressa kummiltani aina saapuu. Ja aina tuo kalenteri on yhtä kaunis ja ihana. Kiitokset siitä siispä. Nyt minulla on kahden kalenterin luukut availtavana jouluaattoon asti. 🙂

WP_20151202_07_38_46_Pro_edited WP_20151202_18_12_48_Pro_edited

Unohdin alkuviikosta kertoa ruokakokeilustamme, mikä osoittautui aivan hitiksi tässä torpassa. Idea tuli radiosta, jossa keskusteltiin punajuuri-vuohenjuustopaistoksesta, mutta koska Lari ei ole kovin suuri vuohenjuuston ystävä, niin aloin etsimään netistä ohjetta missä yhdistyisi punajuuri ja sinihomejuusto. Niinpä osuin Valion sivuille, josta testiin pääsi Aura-punajuurigratiini. Me yhdistimme gratiinin itsemaustettuihin kanapihveihin ja raikkaaseen salaattiin, mutta tämä punajuurilisäke toimii kyllä aivan varmasti monenlaisen muunkin ruuan kanssa ja joulupöytäänkin voisi olla uusi kokeilemisen arvoinen lisäke, jos kaipaa hiukan muutosta perinteisten laatikoiden seuraksi tai tilalle. Suosittelen testaamaan, koska niin suurta herkkua tämä lisäke oli!

WP_20151130_20_57_11_Pro_edited WP_20151130_21_00_25_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: