Äitiyspakkaus saapui!

Ensimmäinen lomapäivämme toi mukanaan joulukalentereiden kolmannet luukut ja siitähän tämä päivä olikin hyvä aloittaa. Päivämme on kulunut aamusta asti melkoisessa tohinassa, mutta silti oikein mukavasti. Päivä onkin ollut täynnä mukavaa ja mieluisaa puuhaa. Ensimmäisenä pitkien aamu-unien jälkeen ja aamupalan syötyämme suuntasimme kylpylään rentoutumaan. Meille on kyllä varmaan muodostumassa tästä jokin tapa, että oli loma lyhyt tai pitkä, niin se on aina ihanaa aloittaa kylpyläkäynnillä! Se vain on meille molemmille juurikin ehkä se paras tapa unohtaa arki ja irrottautua kaikesta arkisesta aivan täysin hetkeksi ja nauttia vain olemisesta.

WP_20151203_11_11_09_Pro_edited

Kylpylän jälkeen päivä jatkuikin sitten toisella perhevalmennuksellamme. Tänään aiheena oli ’elämää vauvaperheenä’. Valmennuksessa oli mukana perhe, jotka olivat ennättäneet jo reilun puoli vuotta totutella elämään vauvan kanssa ja he kertoivat omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan niin raskausajasta, synnytyksestä kuin vauva-arjestakin. Oli mukava kuulla, että missä oli onnistuttu ja missä kompuroitu ja paljon sai vinkkiä tilanteisiin, joita ei taaskaan itse edes olisi tullut ajatelleeksi. Perhevalmennusten kuten neuvolakäyntienkin jälkeen on meilläkin aina herännyt sitten kahdestaan kaikenlaista keskustelua siitä, miten tuleva elämä vauvan kanssa tulee muuttamaan tähänastista arkeamme ja mitä kaikkea täytyy ottaa huomioon ja mihin on hyvä valmistautua. Vauvan tuloon valmistautuminen yhdessä on selvästi tehnyt meistäkin jo paljon tiiviimmän perheen, minkä näen vain tietysti positiivisena asiana.

 

Eilen postissa saapuikin sitten kauan odotettu ja suuresti himoittu äitiyspakkaus, jota pengoimme jo eilen illalla ja tänään sitten Nalan lenkin jälkeen kerkesin kuvaamaankin äitiyspakkauksen sisältöä, jotta saan sen näytille tänne blogiin. Pakko kyllä tässä vaiheessa sanoa, että en todella ymmärrä joka vuotista polemiikkia, mitä mediassakin käydään, kun uusi äitiyspakkaus julkaistaan. Aina siitä tunnutaan valittavan ja löytävän vikaa. Oma mielipiteeni on se, että on aika mautonta ja huonotapaista ilmaisesta valittaa ja nyt en sitä valitusta ymmärrä enää sitäkään vähää, kun sain oman äitiyspakkauksemme tongittavaksi. Pakkauksessa on valtavasti tavaraa ja kaikki tuntuu niin miellyttävän tuntuiselta ja laadukkaalta. Värimaailmaltaankin vaatteet ja tarvikkeet sopivat yhtä hyvin oli uusi tulokas sitten poika tai tyttö. Larille sanoinkin, että voisin vain hipeltää näitä ihania vauvanvaatteita synnytykseen asti! Olemme siis todella kiitollisia äitiyspakkauksesta ja erityisen ilahtunut olen kankaiden kuoseista. Olenhan ollut pöllöfani jo pitkään ja pöllökuosia vaatteissa oli käytetty paljon. Pöllöjen lisäksi oli myös pupujusseja ja hylkeitä.

WP_20151202_22_54_38_Pro_edited WP_20151202_22_55_18_Pro_edited WP_20151203_20_17_38_Pro_edited WP_20151203_20_19_20_Pro_edited WP_20151203_20_21_11_Pro_edited WP_20151203_20_23_16_Pro_edited WP_20151203_20_25_39_Pro_edited WP_20151203_20_27_23_Pro_edited WP_20151203_20_29_03_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: