Jouluvalmistelut on aloitettu

Jouluksi tulee aina valmistettua kaikenlaista makeaa ja suolaista herkkua ja monet joulun herkut voi tehdä pakkaseen jo hyvissä ajoin valmiiksi, jotta säästyy sitten hirveältä kiireeltä ja stressiltä juuri ennen joulua. Jos kaiken jättää aivan viime tinkaan, niin kyllä kiirettä pitää ja ajan kanssa saa juosta kilpaa sitten aatonaattona. Joulukuun viides päivä toikin mukanaan siispä ensimmäiset joululeipomukset.

WP_20151205_11_33_03_Pro_edited

Perinteisten luumuhillolla täytettyjen joulutorttujen sijaan meidän suosikkitorttumme syntyy omena-kanelimarmeladista ja siitä valmistuivat tämän vuoden joulutortutkin. Tähtiä ja enkeleitä. Tokihan glögin kanssa ensimmäiset maistiaiset piti ottaa jo tänään! Ja voi olla, että torttuja joudumme vielä myöhemmin tekemään toisenkin satsin, jos jotkut nimeltä mainitsemattomat pikku hiirulaiset käy pakastimella vähän turhankin usein ennen joulua. 😀

WP_20151205_21_42_40_Pro_edited WP_20151205_21_42_57_Pro_edited WP_20151205_22_55_50_Pro_edited WP_20151205_22_56_51_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: