Mistä olen tänään onnellinen?

Elämä on paljon muutakin kuin matkoja, shoppailua, leffoja ja fiinejä kahvitteluja tai ravintolaillallisia. Elämään mahtuu myös iloisten ja onnellisten hetkien lisäksi kaikenlaisia hetkiä. Koska tämä bloggailu on nykyisin lähellä sydäntäni ja siitä on muodostunut itselleni päiväkirjan tyylinen harrastus, johon myös tykkään ottaa kuvia kivoista, mukavista, kauniista, herkullisista ja onnellisista asioista, niin seuraan myös montaa omasta mielestäni mielenkiintoista blogia. Kaikki ovat vähän erityylisiä ja niistä saa monesti ideoita, inspiraatiota sekä hyviä ajatuksia omaankin elämään, arkeen ja toki blogiinkin. Blogeja kommentoidaan välillä aika rankallakin kädellä muun muassa pinnallisiksi, materialistisiksi tai niitä solvataan onnellisuuden ja iloisuuden ihannoimisesta, jossa elämän ikävät puolet on piilotettu. Myös omassa tuttavapiirissäni olen huomannut joskus ärsyyntymistä siitä, että ihmiset päivittävät blogeihin tai sosiaaliseen mediaan vain niitä huippuhetkiä. Sellaiset ihmiset leimataan usein pintaliitäjiksi. Itse näen asian hieman toisin. Itse esimerkiksi tiedostan erittäin hyvin, ettei oma elämäni aina ole kovinkaan ruusuista. Tai sitten se on juuri sitä, mutta minun ruusuihini on jätetty piikit ja niillä ruusuilla tanssiminen on toisinaan hyvinkin kivuliasta. Aina kaikki ei mene putkeen, mutta ei mene kenelläkään muullakaan, joten miksi alkaisin blogissani tai sosiaalisessa mediassa vaivaamaan muita ihmisiä omilla ongelmillani tai valittamaan elämän kurjuudesta. Mieluummin jaan niitä iloisia ja hyviä hetkiä, jotka voivat saada muillekin paremman mielen. Omasta mielestäni maailmassa on negatiivisuutta aivan tarpeeksi muutenkin, joten itse en halua sitä levittää vielä entisestäänkin marmattamalla siitä jos joku aamu nousinkin väärällä jalalla ja siitä eteenpäin kaikki meni penkin alle iltaan saakka.

WP_20151208_18_23_52_Pro_edited

Siksipä tänään joulukuun kahdeksantena päivänä olenkin miettinyt muun muassa asioita, joista olen kiitollinen, onnellinen ja mitkä tekevät minut juuri tänään iloiseksi! Niitä ovat esimerkiksi se, että saan elää onnellisessa parisuhteessa ihanan aviomiehen kanssa ja olemme terveitä. Meillä on ihana karvapallero Nala, joka tuo iloa elämään ihan joka päivä oli minulla tai Larilla sitten kuinka huono päivä tahansa. Odotamme esikoistamme ja valmistaudumme yhdessä tulevaan vauva-arkeen ja tulevaisuus on kaikkea uutta ja ihmeellistä pullollaan. Söimme yhdessä itsevalmistetun päivällisen saman pöydän ääressä ja sytytimme kynttilät. Sain tänään pitkään odottamani ja himoitsemani toffeerasiat työkaveriltani.  Minulla on pitkästä aikaa ihka oma oikea suklaakalenteri. Kauppareissulla kaupan radiossa soi Finlandia ja siitä tuli aika isänmaallinen olo; on todellinen onni, että olen syntynyt Suomeen. Autossa meillä on soinut joulukuun alusta saakka Jouluradio, joka tuo joulumielen joka aamu aina työmatkasta lähtien. Siinäpä nyt ainakin muutama suurempi ja pienempi asia, jotka saavat minut hyvälle tuulelle ja onnelliseksi. Mikä sinun onnellisuutesi salaisuus on? 🙂

WP_20151208_18_21_06_Pro_edited

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: