Enää pari päivää jouluun

Tänään on nyt sitten Nalakin suoriutunut kunnialla hienosti jouluaskareistaan. Pesun lisäksi Nalalla oli edessään harjaus, korvien putsaus ja kynsien leikkaus ja nyt on hölmöläinenkin valmiina joulun viettoon. Korvien putsauksen jälkeen Nala tosin sai niin hirveän hepulin, että törmäsi aivan suoraan seinään. Sen siitä saa, kun juoksee silmät kiinni päätä ravistellen.

WP_20151221_20_41_20_Pro_edited

WP_20151221_20_01_08_Pro_edited

Koska minulle jäi tähän iltaan pari tuntia ylimääräistä aikaa, niin päätinpä lykätä jalat vaahtokylpyyn ja hoitaa talvijalat pehmoisiksi näin joulun alla. Muutenkin tämä oli ihan hyvä aika omatoimiselle jalkahoidolle, koska kovin pitkään en kyllä enää vatsani yli taipuisi omia jalkojani puunaamaan ja luulenpa, että Larille ei olisi kaikkein mieluisin tehtävä tehdä vaimolle jalkahoitoa! 😀 Eli nyt kun vielä itse tähänkin hommaan pystyn, niin ei muuta kuin raspi heilumaan.

WP_20151221_20_16_55_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: